Noul aparat dentar Incognito

Facebook Twitter Comenteaza
Noul aparat dentar Incognito

Medicul german Dr. Dirk Wiechmann a pus la punct aparatul Incognito, o noua inovatie in domeniul medicinei dentare, alternativa revolutionara la aparatele clasice inestetice. Unic in lume prin tehnologia computerizata pe care o foloseste, aparatul se muleaza perfect pe partea din spate a danturii fara a se vedea din exterior, acesta putand fi personalizat pentru fiecare pacient in parte.

In plus, Incognito este realizat dintr-un aliaj de aur de inalta puritate, modificarile la nivelul dintilor realizandu-se tridimensional prin intermediul unor fire arcuite, conectate individiual si fixate cu un adeziv special.

La scurt timp dupa inceperea tratamentului, pozitia dintilor si aspectul danturii sunt vizibil imbunatatite, fara ca aparatul sa fie vazut din exterior.

 

Incognito este fabricat intr-un singur laborator din lume, in orasul Bad Essen, Germania. Dr. Iana Dila, medic specialist ortodont al clinicii DENT ESTET, certificat de catre inventatorul revolutionarului aparat, are deja o vasta experienta in montarea Incognito, oferind aceasta solutie inovativa pentru un numar de peste 200 de arcade dentare. 

Adolescentii reprezinta categoria de varsta cea mai preocupata de aspectul fizic, conform cercetarilor pshilogilor.

La aceasta varsta, cea mai importanta problema o constituie malpozitiile dentare (dinti strambi, distantati sau inghesuiti). Aceste probleme, daca nu sunt corectate la timp, pot determina modificari ale fizionomiei, tulburari de vorbire si chiar digestive. Corectarea trebuie realizata cat mai devreme – ideal este de la varsta de 12 ani – si se face cu ajutorul aparatelor dentare.


Specialistii DENT ESTET atrag atentia ca indreptarea danturii nu reprezinta doar o necesitate estetica, ci mai ales una medicala.

A avea dinti drepti inseamna mai mult decat un zambet frumos, inseamna in primul rand o masticatie mai buna, deci un stomac mai sanatos, mai putine carii si nu in ultimul rand, o pronuntie clara.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 27 Ian 2011, 14:00
    dantura

    am un baiat de 16 ani.lucreaza la o masea.de ce moare greu nervul la o masea cu pasta speciala?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod