Nou medicament pentru tulburarile de tranzit intestinal

S-a lansat si la noi Enterolactis, un medicament care contine fermenti lactici vii, de origine umana si care este eficient in refacerea florei intestinale sau in vindecarea diareei.
Medicamentul poate fi administrat incepand cu doua luni de viata si este 100% natural. Nu da dependenta si nici reactii adverse, nu are contraindicatii in perioada sarcinii sau in cea a alaptarii, ori la persoanele cu diabet, intoleranta la gluten sau lactoza.

Echilibrul florei bacteriene intestinale este foarte sensibil. Numerosi factori pot perturba nivelul bacteriilor intestinale: medicamente precum antibioticele, anticonceptionalele, unele boli digestive, stresul. In mod obisnuit, flora intestinala are nevoie de sase luni pentru a se reface dupa un tratament de o saptamana cu antibiotice. Probioticele sunt cele care pot corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale intr-o perioada mult mai scurta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandu mirela pe 26 Mai 2009, 20:01
    enterolactis

    am intrebat medicul de familie despre enterolactis si mi-a spus ca nu e medicament si ca ar fi supliment alimentar.cum e de fapt? ca nu mai inteleg nimic. suplimente am luat o groaza si nu am fost prea incantata de ele.m-am bucurat profund cand am citit articolul dar medicul m-a cam desumflat. ma puteti lamuri?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod