Mai nou femeile au orgasm la nastere

Nu e suficient ca trebuie sa ne setam sa avem orgasme profunde la fiecare contact sexual ca altfel nu se poate trai, acum un documentar ne invata cum sa avem orgasme in timpul nasterii.
Un documentar intitulat "Nasterea orgasmica" incearca sa educe femeile in privinta sarcinii, mizand pe ideea ca pe langa durerile nasterii, femeia poate sa aiba orgasme puternice in timpul travaliului, informeaza DailyMail.co.uk.

Femeile care au fost de acord sa apara in documentar explica experientele placute si intense traite in timpul travaliului care nu se compara cu nicio senzatia traita pana in acel moment. De asemenea, ele vorbesc despre orgasmele obtinute in cazul in care partenerul le saruta in timpul travaliului.

Potrivit producatorului documentarului, Debra Pascali-Bonaro, orgasmul este cel mai bine pastrat secret legat de nastere, fiind considerat un subiect tabu.
Alte pareri se invart in jurul ideii ca hormonii si substantele chimice eliberate in timpul actului sexual, cum ar fi oxitocina si endorfinele sunt aceleasi si in timpul travaliului.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 20 Mar 2009, 15:03
    vesti bune

    acesta a fost,pentru mine, cel mai important articol citit si vizionat pe acest site vreodata. va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod