In Parcul Cismigiu afli mai multe despre contraceptie

Facebook Twitter Comenteaza
In Parcul Cismigiu afli mai multe despre contraceptie

Sambata, 26 septembrie, se sarbatoreste, pentru a treia oara in Romania si in lume, Ziua Mondiala a Contraceptiei. Tema campaniei de anul acesta este nevoia de comunicare si discutie despre contraceptie la tineri. Cu aceasta ocazie, Fundatia Tineri pentru Tineri, cu sprijinul companiei Bayer Schering Pharma, organizeaza in Bucuresti si in tara o serie de activitati adresate tinerilor, cu mesajul "Viata ta, opinia ta: discuta despre contraceptie!".

Fundatia Tineri pentru Tineri initiaza proiectul Frati si surori mai mari "de inchiriat", cu scopul de a oferi tinerilor parteneri de discutie in care sa aiba incredere si care sa le raspunda la intrebari fara jena si inhibitii. Pornind de la premisa ca poti vorbi orice cu fratele sau sora mai mare, voluntarii acestei fundatii, ei insisi tineri dar si cu experienta in activitati de informare si educare, vor fi disponibili pentru discutii despre dragoste, viata sexuala si contraceptie pe platforma online www.your-life.ro.

Pe 26 septembrie ii poti gasi in Parcul Cismigiu de la ora 11.00, cand vor fi gata sa iti raspunda la intrebari si vor distribui materiale informative legate de viata sexuala si contraceptie.

Initiativa de anul acesta vine in continuarea campaniei din 2008, de constientizare a riscurilor unui comportament sexual neprotejat. Sub mesajul "Traieste-ti viata inainte sa ti-o complici", accentul a fost pus pe incidenta sarcinilor la adolescente, un fenomen ingrijorator inca in Romania, unde anual, in jur de 29.000 de fete sub 19 ani devin mame, in timp ce alte 17.000 de fete din aceeasi categorie de varsta decid sa faca intrerupere de sarcina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod