Gral se afla pe locul 2 in topul serviciilor medicale

Camera de Comert si Industrie precum si Consilul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Private din Romania (CNIMMPR) au facut public clasamentul firmelor private pentru anul 2007 din Romania. Potrivit, acestui clasament Gral Medical a reusit sa obtina locul 2 pe domeniul serviciilor medicale in anul 2007.
Clasamentul s-a facut in functie de cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului, numar de salariati dar si efortul de dezvoltare. Astfel, Gral Medical a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 20.783.136 lei, o rata a profitului de 20% si un numar de 232 de angajati. In anul 2008 se estimeaza ca cifra de afaceri va depasi 10 milioane de euro.

Performantele firmei Gral Medical s-au evidentiat si in proiectele demarate in anul 2007, astfel Clinica de Diagnostic Gral a reusit in mai putin de 1 an sa inregistreze venituri superioare cheltuielilor.


"Clinica de Diagnostic Gral Medical a atins pragul de rentabilitate dupa 1 an de la lansare, depasind asteptarile initiale avand in vedere ca planul de investitii prevedea atingerea acestui indicator  dupa aproape 2 ani. Acest lucru se datoreaza serviciilor de calitate pe care clinica noastra le ofera si a investitiilor de aproape 2 milioane de euro in infrastructura", a declarat Georgeta Serban, Director General Gral Medical.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod