"Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!" continua

Fii alaturi de Tide pentru supermame in campania umanitara si doneaza jucarii copiilor fara posibilitati! Toate jucariile colectate vor fi donate copiilor nevoiasi prin intermediul Organizatiei Salvati Copii. Pana in acest moment, campania s-a bucurat de numerosi sustinatori, numarul jucariilor colectate la standurile special amenajate in magazinele Carrefour din intreaga tara ajungand in acest moment la peste 8000.

Campania umanitara de colectare a jucariilor a fost demarata pe 31 Octombrie in 17 magazine din reteaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani.

Designerul Lena Criveanu, sustinatoarea campaniei Tide pentru supermame, a fost prezenta sambata, 8 noiembrie, la Carrefour Orhideea, unde impreuna cu cei doi copii ai sai, a donat jucarii pentru copiii fara posibilitati. Tot pe 8 noiembrie, copii si parintii prezenti in magazinele Carrefous Feeria si Orhideea din Bucuresti au avut parte de momente speciale cu magicieni si clovni.


"Sustin campania TIDE pentru supermame. Consider ca este datoria noastra sa ne gandim si la cei mai putin norocosi, ce au nevoie de sprijinul nostru. In calitate de mama, sunt foarte sensibila la cauza acestor copii. Sper ca prin intermediul acestor donatii, toti acesti copii sa aiba parte de un Craciun minunat", a declarat Lena Criveanu.

Alaturi de Lena Criveanu, printre persoanele publice care au donat cate o jucarie si au oferit astfel sprijinul lor pentru aceasta cauza s-au numarat si Teo Trandafir si fetita ei Maya, Corina Danila si fetita ei Rianna.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod