Fii pe fază, urmează "Marşul bebeluşilor"

Facebook Twitter Comenteaza
Fii pe fază, urmează

Miercuri, 22 septembrie cu ocazia Zilei Mondiale a Curăţeniei se organizează "Marşul Bebeluşilor”, un eveniment pentru părinţi şi copii.

 

Acţiunea se va desfăşura la Băneasa Shopping City, cu începere de la ora 18:00.

În cadrul acestui eveniment părinţii sunt invitaţi să-şi înscrie bebeluşii într-un concurs de drăgălăşenie şi mers de-a buşilea desfăşurat pe o suprafaţă special amenajată şi protejată, curăţată şi dezinfectată.

Copiii mai mari vor putea participa la o serie de ateliere creative unde se vor juca şi îşi vor exersa talentul de mici pictori.

Doctorul pediatru Ana Culcer, Şeful Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucureşti va vorbi despre importanţa unei case curate pentru sănătatea copiilor şi vei afla sfaturi pentru o curăţenie riguroasă, dar lipsită de riscuri.

Scopul campaniei este de a informa şi educa cu privire la importanţa curăţeniei şi dezinfectării tuturor suprafeţelor din locuinţă şi în acelaşi timp de a evidenţia efectele adverse pe care le poate avea utilizarea produselor de curăţat pe bază de hipoclorit de sodiu («clor ») asupra sănătăţii bebeluşilor şi adulţilor.


Mai multe informaţii găseşti pe site-ul oficial al evenimentului, iar înscrierile la eveniment se pot face la adresa de e-mail : contact@igienol.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod