Eugen Nicolaescu prezent la Hospital Management Meeting

Facebook Twitter Comenteaza
Eugen Nicolaescu prezent la Hospital Management Meeting

Dezbaterile de la Hospital Management Meeting, eveniment ce a avut loc la Mamaia in perioada 19-21 septembrie 2008, s-au dovedit de un real folos pentru toti cei peste 100 de manageri de spitale si farmacii prezenti. Evenimentul, organizat de agentia HNC - Healthcare Communication cu sprijinul companiei Pfizer, l-a avut drept invitat special pe ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, care a tinut sa puncteze cateva aspecte esentiale in ceea ce priveste managementul institutiilor spitalicesti si farmaceutice.

Acesta a precizat ca reforma in domeniul sanitar se afla in stransa legatura cu managementul performant al institutiilor medicale.
Managerii de farmacii si spitale au fost asigurati de continuarea procesului de descentralizare inceput in domeniul medical, ocazie cu care ministrul Eugen Nicolaescu a tinut sa isi reafirme sprijinul pentru toti acei lideri care doresc nu numai o modernizare a infrastructurii institutiilor medicale, ci si o schimbare a mentalitatilor in ceea ce priveste performanta actului medical.

O prezenta relevanta in cadrul dezbaterilor a fost aceea a presedintelui Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof.
Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa, care a pus in discutie problemele cu care se confrunta domeniul farmaceutic, asa cum se vad acestea din interior. Profesorul Lupuliasa a subliniat ca existenta farmaciilor de spital este absolut esentiala pentru buna desfasurare a activitatii institutiei, si a reconfirmat importanta unei colaborari cat mai constructive intre farmacistul de spital si medici pentru optimizarea gestionarii resurselor, aspect foarte important in procesul de modernizare a institutiilor medicale.

Management Hospital Meeting, aflat anul acesta la cea de-a treia editie, este o manifestare care ii reuneste pe cei mai importanti manageri de spital si de farmacii de spital din Romania, cu scopul declarat de a aduce performanta si rezultate in reforma sistemului spitalicesc din Romania.
Cu aceasta ocazie, managerii participanti dezbat cele mai acute probleme practice cu care se intalnesc in activitatea de zi cu zi, dar in acelasi timp fac si traininguri de management, leadership, time management sau managementul situatiilor de criza.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod