Emulsie pentru igiena zonelor intime

Emulsia Lactacyd Femina a fost special creata tocmai pentru ingrijirea zonelor intime ale corpului, pentru a proteja pH-ul acestora. Emulsia este un produs delicat, destinat exclusiv ingrijirii intime, care contine acid lactic, o substanta care se regaseste in mod firesc si natural in vagin.
Acidul lactic mentine la un nivel constant pH-ul acid al zonei vaginale astfel incat acesta sa actioneze asemenea unui scut protector impotriva inflamatiilor. Uneori insa, aceasta aciditate naturala scade, ceea ce duce la numeroase neplaceri in zona intima.
 
Daca nu vrem ca acest lucru sa se intample solutia ideala este sa folosim un produs special care contine acid lactic, mentinand pH-ul acid al zonei vaginale si echilibrul florei vaginale si sustinand astfel mecanismele naturale de aparare ale organismului.
Lactacyd emulsie ofera protectia intima zilnica, intrucat previne aparitia si proliferarea bacteriilor responsabile de producerea iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor. A fost conceput diferit de sapunurile obisnuite, pentru a oferi un confort optim, o protectie delicata impotriva acestor factori, fara a agresa mucoasa.
 
Avantajele: eliminarea oricarei senzatii de disconfort si a mirosurilor neplacute; pastrarea senzatiei placute de curatenie si prospetime. In plus, emulsia este hipoalergenica, tonificand zona vaginala si are un efect de improspatare care se mentine pe durata intregii zile.

Poate fi folosita in toate etapele vietii noastre, de la adolescenta, maturitate si pana la varsta a treia.
De asemenea, emulsia este recomandata in timpul ciclului menstrual, in timpul perioadei de sarcina si dupa nastere. Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.
 
Lactacyd Femina este disponibil in farmacii si in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). Nu uita ca trebui sa consulti un medic ginecolog in toate situatiile in care senzatia de disconfort vaginal, mancarimile sau iritatiile persista.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crisstina pe 19 Mar 2010, 20:36
    buna!

    am folosit si eu lactacyd emulsie la recomandarea medicului ginecolog si aveam niste senzatii de arsura si de iritatie dupa ce il foloseam.....nu-l mai folosesc si ma simt mai bine....e posibil sa fac alergie la el?

    0
    0

  • sandu cristina pe 27 Iun 2008, 13:13
    hi

    Am produsul din Italia si vreau sa spun ca sunt foarte multumita de el, asa ca vi-l recomand cu incredere!

    0
    0

  • irimia carmen pe 11 Nov 2007, 10:51

    maine merg la farmacie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod