Electrostimularea creste fermitatea sanilor

Facebook Twitter Comenteaza
Electrostimularea creste fermitatea sanilor

Trecerea timpului, inaintarea in varsta sau dietele drastice isi lasa puternic amprenta asupra aspectului natural si sanatos al sanilor. Muschii se atrofiaza, pielea isi pierde din elasticitate, iar sanii se lasa si prezinta vergeturi.

Potrivit specialistilor de la Salonul Maraviglia, electrostimularea reprezinta o metoda nedureroasa si eficienta pentru obtinerea fermitatii si tonifierii sanilor in timp rapid, rezultatele fiind deja vizibile dupa numai 5-6 sedinte. Tratamentul consta in aplicarea electrozilor la nivelul muschilor longitudinali de sub clavicula, muschi ce sustin greutatea sanului. Microcurentii eliberati actioneaza asupra tesuturilor subcutanate fixate pe acesti muschi si provoaca ridicarea tesuturilor, obtinandu-se astfel un maxim de 4 cm in plus la circumferinta bustului, fara efecte secundare.

Aplicarea tratamentului de lifting prin electrostimulare determina chiar si timpul sa capete noi dimensiuni. In urma procedeului se obtine o reducere semnificativa a procesului de imbatranire a pielii si o accelerare a producerii naturale de colagen. Pielea devine astfel mult mai ferma si mult mai elastica. Circulatia sanguina este puternic stimulata, lucru ce determina reducerea cu 40-50% a vergeturilor.

Tratamentul este contraindicat atat persoanelor cu boli cronice, cardiace, hipertensiune arteriala, inflamatii ale ganglionilor, epilepsie, sarcina sau diferite boli de piele cat si celor care au suferit recent interventii chirurgicale.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod