Dietele sarace in calorii trateaza tumorile cerebrale

Facebook Twitter Comenteaza
Dietele sarace in calorii trateaza tumorile cerebrale
Oamenii de stiinta de la Colegiul Boston au descoperit ca dieta saraca in calorii poate ajuta la prevenirea dezvoltarii tumorilor cerebrale.

Studiul fost efectuat pe cobai cu glioblastomul multiform, cea mai agresiva forma de cancer al sistemului nervos central, scrie Science Daily. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca dietele care reusesc sa scada glicemia pot ajuta in tratarea tumorilor cerebrale.

Tumorile cerebrale pot aparea la orice varsta. Glioblastomul, astrocitom malign, este cea mai comuna si mai agresiva tumora primara a sistemului nervos central. Glioblastom multiform are o prevalenta maxima la persoanele cu varsta cuprinsa intre 45 si 70 de ani.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 27 Iul 2010, 11:06
    suntem ceea ce mancam...

    Se stie foarte bine ca orice consumat in exces nu face bine organismului nostru. V-ati gandit vreodata ca posturile nu sunt puse degeaba in calendar si sunt respectate in deplin de cei care isi impun sa duca la bun sfarsit aceasta sarcina?...in afara de curatarea spirituala care este cea mai importanta, ele ajuta foarte mult si la detoxifierea organismului nostru, ceea ce duce la longevitate si la imbatranirea "frumoasa" a trupului nostru. Deci putem spune ca inca din vremurile trecute oamenii se gandeau ca e bine la o anumita perioada sa avem grija de organismul nostru...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod