coronavirus

Coronavirus: s-au găsit noi simptome! Care sunt primele semne ale bolii: apar înaintea tusei și a febrei

Simptome coronavirus: studiile realizate în ultima perioada au descoperit noi simptome ale infecției cu coronavirus.
In incercarea de a intelege mai bine infectia provocata de coronavirus mai multi medici si institute de cercetare din intreaga lume au facut o serie de studii si analize.

S-au descoperit astfel posibile noi simptome, care apar la persoanele infectate inainte de cele stiute pana acum si care, astfel, ar putea semnala mai din timp o posibila infectie.

Simptome coronavirus: care ar putea fi primul semn al infectiei cu coronavirus


O serie de cercetatori chinezi au realizat un studiu pe 204 pacienti infectati cu coronavirus din provincia chineza Hubei.
Dintre acestia s-a observat ca aproape jumatate s-au prezentat la spital acuzand probleme digestive: diaree, dureri abdominale sau stari de voma. Ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus.

Acelasi studiu releva faptul ca cei care au acuzat la inceput probleme digestive au ajuns sa fie in stare mai grava decat ceilalti.

"Pacientii fara simptome digestive au o probabilitate mai mare de a se vindeca si a fi externati decât cei cu simptome digestive, conform datelor existente in momentul elaborarii studiului", se arata in studiu, potrivit mediafax.ro.

Simptome coronavirus: semnele care apar inaintea tusei sau febrei


Un alt studiu facut in mai multe tari din Europa indica faptul ca pierderea brusca a mirosului si a gustului poate fi unul dintre primele simptome ale infectiei cu coronavirus, simptom care apare inaintea tusei sau a febrei.
Citeste continuarea pe kanald.ro!
kanaldro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod