Congres national pentru medicii stomatologi

Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) organizeaza in perioada 8-11 octombrie la Sala Palatuluial XII-lea Congres International UNAS cu tema "Biomateriale, nanomateriale structurate si biotehnologiifolosite in diagnosticul si tratamentul afectiunilor medico-dentare".
Congresul le ofera medicilor stomatologi posibilitatea de a participa la conferinte, comunicari stiintifice, postere, cursuri, mese rotunde, expozitie de aparatura. Rolul congresului, conform dr. Alexandru Brezoescu, director executiv UNAS, este de a creste nivelul de pregatire profesionala a medicilor.

"In lume exista o avalansa de noutati in domeniul materialelor. Fiecare firma, fiecare producator de materiale doreste sa scoata pe piata un produs cat mai bun pentru care sa raspunda dorintelor noastre.
Noi vrem ca materialul sa fie biologic si estetic in acelasi timp. Este foarte greu ca materialul folosit sa arate si bine si sa fie si biologic. Si atunci, pe masura ce anii trec, fiecare producator incearca sa scoata pe piata un produs care sa iti usureze munca foarte mult si sa aiba un efect foarte bun. In cadrul acestui congres medicii vor afla ca materialele trebuie folosite cu catalizatorul si cu procesul tehnologic indicat,
" declara prof. dr. Horia Traian Dumitriu, presedinte UNAS. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod