Conferinta Internationala de Responsabilitate Sociala

Pe 20 si 21 octombrie se va desfasura la Bucuresti cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala: CSR'08 "Living the Green". Specialisti din mediul de afaceri international si din companii autohtone de succes vor dezbate subiecte de actualitate si vor propune solutii viabile pentru vremuri nesigure.
CSR'08 - "Living the Green" le va arata marketerilor, publicitarilor, comunicatorilor si specialistilor in relatii publice si resurse umane cum sa foloseasca politici eficiente de responsabilitate sociala care sa le sprijine obiectivele.
 
"CSR'08 este o marturie memorabila a faptului ca initiativele corporatiste verzi nu sunt doar esentiale pentru supravietuirea planetei, dar au sens si in ceea ce priveste afacerile. Conferinta va fi o intalnire a mintilor si o oportunitate unica de a invata din experientele practicienilor si a expertilor", spune Terry March, care va vorbi in cadrul sesiunii "Managementul deseurilor, un pas mai aproape pentru un mediu mai bun".

In cadrul a 12 sesiuni desfasurate in cele doua zile de conferinte manageri de top ai unor companii multinationale de succes vor impartasi din experienta lor si vor arata care sunt cele mai potrivite practici responsabile care au efecte pozitive pentru propria afacere, dar si pentru un mediu economic sustenabil.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod