Bursa pentru cei mai buni studenti la medicina dentara

Anul acesta, cinci studenti cu rezultate remarcabile vor primi cate o bursa de 1.000 de dolari, participarea gratuita la Tabara de vara Dental Surf - organizata de AMSPPR, un abonament pentru un an la revista Viata Stomatologica si suplimentul Quo Vadis si o legitimatie AMSPPR cu toate facilitatile incluse.
Colgate - Palmolive si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania organizeaza a cincea editie a programului Bursa Colgate - AMSPPR, premiul cel mare constand in cinci burse de cate 1.000 de dolari. De asemenea, vor fi acordate si 5 mentiuni, precum si un premiu special constand intr-o excursie la o manifestare stiintifica internationala europeana.

Programul recompenseaza si promoveaza studentii din ultimul an al facultatilor de stomatologie, cu rezultate exceptionale la invatatura si care s-au remarcat prin activitati stiintifice sau organizationale.


Pentru a se putea inscrie in competitie, studentii trebuie sa fie in cel de-al saselea an la o facultate acreditata de medicina dentara din Romania, sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul stabil in tara. Candidatii pot sa trimita cererile de inscriere si dosarul de candidatura pana la 1 mai 2009.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod