Avem cel mai mare numar de bolnavi de cancer

Aflat intr-o vizita la Pitesti, cu ocazia Zilei Europei, ministrul Sanatatii, Dr. Ioan Bazac, a declarat ca Romania este tara europeana cu cei mai multi bolnavi de cancer.

Potrivit declaratiilor ministrului, Romania inregistreaza cel mai mare numar de persoane bolnave de cancer de col uterin si de cancer de san dintre toate statele din Europa.  Dr. Ioan Bazac a subliniat faptul ca starea de sanatate a romanilor este precara in comparatie cu cea a altor europeni.

 

“Din pacate, la cancerul de col uterin suntem de departe tara cu cele mai multe cazuri in Europa, la fel si la cancerul la san", a declarat ministrul Sanatatii cu ocazia vizitei la Pitesti..

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 17 Aug 2010, 22:19
    Cancer cerebral

    Buna seara as vrea sa va spun ceva urgent am gasit o solutie care si doctori oncologi de mare elita ne garanteaza asta .Veninul de scorpion se poate procura din Cuba biletul costa dus -intors 3000 de euro cu toate cele incluse masa,cazare etc.cateva zile vom sta acolo.As vrea sa impartim biletu cu 3-4 persoane sa imparte suma la fiecare si iesim in castig .Veninul se da gratis dar ne trebuie actele pacientilor si eu am o matusa care a fost diagnosticata cu glioblastom sarcomatos gradul 4 boala e cumplita asta toti o stim cei care suntem in situatia asta .Pentru contact sunati la nr.0768713337 sau id just.al3xandra.As vrea sa ii facem bine pe oamenii care sunt bolnavi de cancer.Va multumesc mult ,dar urgent sa ma sunati .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod