Alpro lansează Alpro High Protein, prima gamă de băuturi din plante cu nivel crescut de proteină

Alpro, brand din portofoliul companiei Danone, a lansat pe piață Alpro High Protein, prima gamă de băuturi vegetale bogate în proteine, dedicată consumatorilor pasionați de sport, dar nu numai.
Băuturile Alpro High Protein conțin un aport suplimentar de proteine, obținute doar din plante, respectiv 50 de grame de proteine pentru sortimentele de 1L și 15g pentru cele de 250 de ml. De asemenea, produsele sunt o sursă de calciu și vitamine, au un conținut scăzut de grăsimi saturate și nu conțin îndulcitori, coloranți artificiali sau conservanți. 


Proteinele sunt esențiale pentru o dietă variată și echilibrată, contribuind la creșterea și menținerea masei musculare, ca parte a unui stil de viață activ.
Noile băuturi Alpro au la bază doar proteine vegetale, obținute printr-un conținut mai concentrat de soia, o sursă naturală de proteine, care conține de asemenea cei nouă amino-acizi esențiali pentru organism. 



Gama Alpro High Protein cuprinde 4 sortimente: Alpro Băutură din soia, Alpro Băutură din soia cu aromă de ciocolată, care pot fi găsite în gramaj de 1L, precum și Alpro Băutură din soia cu caramel și cafea și Alpro Băutură din soia cu aroma de ciocolată, în variante de 250 ml. 
Produsele Alpro High Protein sunt ideale pentru consumul on the go, ca gustare înainte sau după antrenament și pot fi folosite, de asemenea, ca bază pentru shake-uri proteice sau smoothie-uri. 

Pentru mai multe detalii, puteți consulta webiste-ul www.alpro.com/ro sau pagina de Facebook Alpro România. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod