A doua fabrica din Romania cu produse de ingrijire persoanala

Procter&Gamble a anuntat ca locatia noului centru de productie pentru produse de ingrijire persoanala pentru Europa este Romania. Noul centru de productie din Urlati, judetul Prahova, este conceput pentru a incorpora "know-how-ul" legat de organizare, metodologia de productie si metodele de planificare, asigurand un avantaj in ceea ce priveste calitatea, costurile si capacitatea de a raspunde unui business foarte dinamic.
Noua fabrica va fi o investitie Greenfield, localizata in orasul Urlati, judetul Prahova. Valoarea investitiei va depasi suma de 100 milioane USD si peste 300 de noi locuri de munca vor fi create intr-o prima faza
Romania, datorita conditilor sale economice stabile si datorita pozitiei sale geografice strategice - in vecinatatea pietelor cu o dezvoltare rapida din Europa Centrala si de Est.

Fabrica de la Urlati este prima investitie Greenfield pe care P&G o realizeaza in Romania si va aproviziona pietele europene.
Fabrica P&G va integra ultimele noutati in materie de principii de dezvoltare durabila si design.

Centrul va avea o suprafata de 25 ha, ceea ce va asigura spatiu pentru o viitoare extindere a capacitatii de productie. Inceputul productiei este planificat pentru prima jumatate a anului 2010.

Aceasta fabrica reprezinta un punct cheie in afacerea P&G cu produse de ingrijire personala si este un eveniment semnificativ pentru comunitatea locala. Prin aceasta investitie, P&G va deveni motorul dezvoltarii economice al orasului Urlati si a regiunii adiacente.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod