3 gustări care sunt potrivite pentru diabetici

Nuca de cocos menţine nivelul glicemiei în limite normale, prin urmare constituie una dintre cele mai bune alegeri alimentare între mesele principale.

Nuca de cocos, nucile crude sau boabe de fasole neagră reprezintă câteva dintre alimentele pe care le pot consuma la gustările dintre mese persoanele care suferă de diabet.

Acestea asigură nutrienţi esenţiali şi menţin glicemia în limite normale.

1. Migdale şi caju, crude
Sunt bogate în proteine şi fibre, astfel că vor fi o gustare săţioasă şi potrivită pentru persoanele care suferă de diabet.

30 de grame de nuci conţin aproximativ 170 de calorii şi până la 8 grame de carbohidraţi.

2. Nucă de cocos
Fie că o alegi în stare crudă sau fulgi organici, nuca de cocos merge de minune în smoothie-uri şi poate să fie combinată cu afinele congelate.

Ea împiedică creşterea nivelului glucozei în sânge peste limitele considerate normale.

3. Fasolea neagră
Asigură proteine şi fibre, fiind ideală în salatele de crudităţi şi verdeţuri.

Amestecă 2-3 linguri de fasole neagră din conservă cu roşii, castraveţi, ardei, avocado, verdeţuri, zeamă de lămâie, sare, piper şi pudră de usturoi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod