Physiomer Eucalipt: Apa de mare, Eucaliptul şi Menta – aliaţii tăi în lupta contra congestiei nazale şi răcelii


Physiomer Eucalipt este soluţia 100% naturală pentru eliberarea căilor nazale, fără efecte secundare, ideală în lupta împotriva răcelii. Formula sa combină acţiunea decongestionantă a apei de mare cu uleiul esenţial de Eucalipt şi extractul de Mentă sălbatică.

Physiomer Eucalipt este soluţia 100% naturală pentru eliberarea căilor nazale, fără efecte secundare, ideală în lupta împotriva răcelii. Formula sa combină acţiunea decongestionantă a apei de mare cu uleiul esenţial de Eucalipt şi extractul de Mentă sălbatică.

Soluţia naturală Physiomer este o alternativă eficientă la medicamente vasoconstrictoare şi antiseptice tradiţionale, fără efecte secundare: nu provoacă uscarea mucoasei nazale, nu creează dependenţă, nici efect de recul (reapariţia congestiei nazale după întreruperea tratamentului). Physiomer este brandul Nr. 1 în Europa în eliberarea căilor nazale, conform datelor IMS din decembrie 2010.

Formulă inovatoare care luptă şi împotriva bacteriilor
Apa de mare hipertonă lucrează prin presiune osmotică naturală care facilitează eliminarea excesului de secreţii din cavitatea nazală. Physiomer Eucalipt luptă, în mod eficient, împotriva răcelii prin 3 moduri de acţiune:
• acţiunea decongestionantă a apei de mare hipertone: ameliorează imediat congestia nazală şi favorizează eliminarea secreţiilor în exces;
• acţiunea purificatoare a uleiului esenţial de Eucalyptus globulus combinat cu apa de mare hipertonă: ajută la eliminarea a 99% din bacteriile responsabile de sinuzite, otite, gripă şi pneumonie;
• acţiunea revigorantă a Mentei sălbatice: oferă o senzaţie intensă şi plăcută de prospeţime, care ajută la eliberarea căilor respiratorii.

Multe bacterii au devenit rezistente la antibiotice. Datorită complexităţii chimice, uleiul esenţial de Eucalipt reduce riscul rezistenţei bacteriene. Uleiul esenţial de Eucalipt, combinat cu apa de mare hipertonă, garantează proprietăţile purificatoare ale spray-ului nazal şi ajută la combaterea bacteriilor ce cauzează infecţiile ORL.

Consumatorii sunt deja convinşi
Conform unor teste efectuate în 2009 şi 2010, 90% dintre cei care au folosit Physiomer Eucalipt au simţit imediat senzaţia de prospeţime şi de decongestionare nazală, iar 72% din utilizatori preferă să cumpere Physiomer Eucalipt în schimbul altor produse decongestionante.

www.omega-pharma.ro

 

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;