Vedete România: 8 cele mai ciudate poveşti de dragoste din showbiz

Lumea mondenă din România înregistrează tot felul de ciudăţenii, fie că vorbim de relaţii, pasiuni, stil vestimentar sau declaraţii. De departe, însă, cele mai discutate şi vizibile sunt poveştile de dragoste pe care le trăiesc multe dintre persoanele publice de la noi. Puţini sunt cei care iubesc "normal", ca pe vremea bunicilor noştri, astăzi importante fiind ori contul din bancă, ori renumele, ori diferenţa de vârstă.
1 din 9

Ilie Năstase, amor cu o fostă deţinută

Povestea de dragoste dintre fostul mare tenismen, Ilie Năstase, şi Brigitte Sfăt este, încă, intens discutată. Chiar dacă sunt împreună de mai bine de 1 an de zile, oamenii nu-şi explică încă această pasiune mistuitoare pe care o simte Năstase pentru timişoreancă. Dacă la început aceasta părea a fi o legătură relaxată, fără prea multă implicare a niciuneia dintre părţi, astăzi se dovedeşte a fi o relaţie în adevăratul sens al cuvântului, o relaţie care încet, încet se îndreaptă către oficializare. În luna noiembrie, fostul tenismen a cerut-o de soţie pe iubita lui şi i-a făcut cadou un inel de 20.000 de euro. "Am fost foarte emoţionată când am intrat într-un magazin al firmei Cartier, de unde Ilie mi-a cumpărat o bijuterie superbă, despre care mi-a spus că reprezintă inelul de logodnă. Mi-au dat lacrimile de fericire", a declarat, pentru Libertatea, Brigitte Sfăt.
6 Decembrie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria 22 pe 20 Mar 2012, 02:52
    iubire

    ea este frumosa si desteapta ,el la fel ,pai daca lucreaza in televiziune amandoi nu au dreptul si ei sa se iubeaca linistiti ,nu conteaza dacaesti persoana p;ublica sau nu ,anumite lucruri ,sentimente ce tin de viata ta sentimentala si privata, nu sunt de expus public,prea va mai luati de vedete in ultimul timp , sunt si ei oameni ca noi vor intimitate

    1
    0

  • stella pe 10 Dec 2011, 01:43
    Cand ''succesurile " se urca la cap !!!

    Oare oamenii astia se uita in oglinda?Li s-au urcat "succesurile " la cap .Poate ca e cazul sa nu mai faca pe °tinerelul° la varsta lui,a apus de mult vremea lui...penibil !!!

    1
    1

  • diana pe 6 Dec 2011, 15:06
    tara cui?

    O sa devenim o tara de inculti si prosti, prostituate ridicate la rang de vedete...

    8
    2

  • ella pe 6 Dec 2011, 14:37
    olimpicii xxx

    Olimpica nu stie nici tabla inmultirii. Articolul e de nota zero, ca toate de pana acum. Are atata "esenta si valoare", ca e deja putred. Si n-am rezistat sa citesc decat titlurile. Promovati prostia mai departe. Ca avem mare nevoie...

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod