Sănătate. 5 sfaturi ca să eviţi degerăturile. Protejează-te!

Nu ieşi afară cu capul descoperit, deoarece vei pierde din căldura corpului şi senzaţia de frig te cuprinde foarte repede.
Temperaturile scăzute din ultimele zile au transformat mersul pe jos într-un adevărat chin, expunându-te mereu la pericolul de a a cădea pe gheaţă sau de a suferi degerături din cauza gerului.


Iată câteva sfaturi care îţi va arăta ce trebuie să faci pentru a evita degerăturile şi cum trebuie să procedezi atunci când te confrunţi cu ele!


Sfaturi ca să eviţi degerăturile


1. Poartă haine groase care sunt rezistente la apă, dar pe care nu trebuie să le pui în straturi foarte multe pentru a transpira mult.

Acest lucru va accentua starea generală de frig. Materialul cu care pielea intră în contact trebuie să fie cât mai natural. Materialele sintetice rețin și favorizează transpirația, care nu face altceva decât să întărească senzația de frig și să ajute la dezvoltarea de bacterii.

2. Cel mai important lucru este să nu ieşi afară cu capul descoperit, deoarece vei simţi frigul mult mai accentuat şi vei pierde din căldura corpului. De asemenea, înfăşoară în jurul gâtului un fular din lână pentru a te proteja de frig.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod