Primavara asta se poarta Noul Revalid!

O data cu venirea anotimpului verde, parul tau incepe sa-si ceara drepturile. Dupa o iarna lunga si grea, el este slabit si ti se poate intampla sa-l vezi cazand mai tare ca de obicei. Exista acum o solutie sigura pentru aceasta problema! Produs in Elvetia, Noul REVALID opreste caderea parului.

De cate ori nu ti s-a intamplat ca in timp ce te pieptani sa descoperi ca ai in mana un smoc "dureros de mare" de par? Sigur, probabil stii ca parul se regenereaza si ca e normal sa iti mai cada din fire. Ti-ai pus totusi intrebarea...
cate fire este normal sa iti cada si cand ar trebui sa iti faci probleme?

Medicii dermatologi spun ca pierderea unui numar de pana la 100 de fire de par pe zi este normala. Putine dintre noi considera insa ca numaratul firelor din peria de cap e un hobby relaxant. Asa ca, de cele mai multe ori, ne panicam de fiecare data cand ni se pare ca am pierdut "cam mult" par.
Specialistii merg insa mai departe si spun ca nu conteaza neaparat cantitatea de par pierduta, cat cauzele care au provocat-o. Si asta pentru ca stresul sau agresiunile chimice (vopseaua, decolorantul, fixativul) sau cele fizice (trasul de par, jucatul cu suvitele) pot provoca intr-adevar o cadere importanta a parului, chiar daca aceasta este temporara si reversibila.
Pe de alta parte, o alimentatie neadecvata, lipsa vitaminelor si a mineralelor din dieta zilnica, pot fi cauzele unei calvitii precoce si ireversibile.

Pentru problemele cauzate de caderea parului exista insa acum noul Revalid, produs in Elvetia. REVALID detine o formula complexa ce contine tot necesarul de vitamine si minerale pentru parul tau, laolalta cu substante specifice care fac parte in mod natural din structura firului de par. Ele sunt esentiale in formarea keratinei (care da rezistenta firului de par) si melaninei (care ii da culoare si volum).

Revalid e singurul medicament impotriva caderii parului care contine oligoelemente chelatate cu aminoacizi, fiind astfel mai usor asimilat in organism.
Absorbtia este de 80% in cazul chelatarii, fata de procente cuprinse intre 1-60% in mod obisnuit, ceea ce se traduce printr-o eficacitate remarcabila a Noului REVALID.

Si inca ceva. Punem pariu ca nu stiai ca Revalid contine cele trei elemente esentiale pentru un par fara cusur. Adica Fier - pentru combaterea fragilitatii, Cupru - pentru o culoare vivace si naturala, si Zinc - pentru elasticitatea parului.

Asa ca poti sa-ti lasi parul in grija Noului Revalid. Stim foarte bine ca afara e iarasi primavara si ai din nou prea multe "pe cap".
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 25 Sep 2010, 18:19
    caderea parului

    Buna ziua.Cine imi poate spune si mie care este efectul tratementului cu REVALID.....Eu am o problema,a cazut tot parul de pe mine (parul din cap,barba,spracene,gene si tot parul de pe corp).astept raspuns.Multumesc

    0
    0

  • anonim pe 25 Oct 2009, 17:44
    caderea parului

    Buna ziua.Ce pot lua imptriva caderii parului,imi cade in cantitati enorme atat la spalat cat si la pieptanat.Deja ma sperii am parul lung si am atata frica ca o sa chelesc.astept raspuns Multumesc

    0
    0

  • dobrita1 pe 16 Iun 2009, 08:51
    sampon revalid

    Pentru mine samponul Revalid nu a fost bun .Mi-a facut coji in cap , ma inroseam si aveam si mancarimi .Mi-am revenit cu samponul Heden S.In schimb am facut 3 luni tratament cu pastilele si abia dupa o luna si jumatate am simtit ca nu-mi mai cadea parul.

    0
    0

  • Radu pe 3 Ian 2009, 14:41
    Incearca

    Cel mai bineeste sa il incerci , nu sa te iei dupa altii ... iti poti face singur o parere . Pentru unii are rezultat pentru altii nu .

    0
    0

  • ramona pe 5 Sep 2008, 11:41
    revalid

    am inceput sa folosesc Revalid.Farmacista m-a asigurat ca efectul este garantat,dar dupa ce am citit pe forum sunt cam dezamagita.A folosit cineva revalid obtinand rezultat?

    0
    0

  • cristi pe 22 Apr 2008, 15:21
    intrebare

    cica caderea parului este si genetica!!!ce sanse are revalid impotriva ereditatii???!!!

    0
    0

  • cristina pe 25 Mar 2008, 13:51
    revalid e bun si ptr. copii?

    am o fetita de 6 ani si as dorii sa stiu daca pot sa-i spal parul cu revalid; sau este bun numai ptr adulti? multumesc.

    8
    0

  • SERBAN ALINA pe 10 Mar 2008, 17:30
    Sarcina si revalidul

    As avea o intrebare . Vreau sa raman insarcinata , insa iau revalid de 3 luni (2 capsule pe zi). Credeti ca ar avea vreun efect negativ asupra unei viitoare sarcini? Multumesc .

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod