Purificarea aerului din casa - o prioritate!

Studiile arata ca daca folosesti un purificator de aer in casa, incepi sa dormi mai bine si esti mult mai energic dimineata. Purificatoarele de aer sunt menite sa indeparteze iritantii de la animale, praful, polenul, alergenii, unele purificatoare indepartand chiar si fumul de tigara.

Studiile arata ca daca folosesti un purificator de aer in casa, incepi sa dormi mai bine si esti mult mai energic dimineata. Purificatoarele de aer sunt menite sa indeparteze iritantii de la animale, praful, polenul, alergenii, unele purificatoare indepartand chiar si fumul de tigara.

 

De fiecare data cand respiri aerul din propria casa, poti inhala impuritati daunatoare. De fapt, specialistii spun ca in casele in care nu exista un purificator de aer, plamanii celor care locuiesc in acea casa filtreaza aerul din casa.

Purificatorul de aer american ORECK XL PROFESSIONAL detine 30 de patente, nu este doar un filtru pentru praf, ca multe alte purificatoare de pe piata, ci este un purificator care capteaza bacterii, acarieni, virusi, mucegai si ciuperci, mirosuri neplacute (fum de tigara, miros de mancare, etc ) si totodata capteaza si substantele chimice, compusii organici volatili din aer.
Indeparteaza 99% din particulele din aer.

Secretul  pentru cea mai buna performanta a purificatorului de aer Oreck XL Profesional  este formula exclusiva  Oreck, respectiv  sistemul de filtrare “capteaza si omoara”.

Asa cum aerul circula prin el, recunoscuta celula Truman atrage electronic din aer murdaria, alergenii si germenii  asemenea unui magnet. Apoi filtrul Odor Absorber capteaza mirosurile din casa lasand aerul curat  si proaspat. Acest tip de putere de curatare ii confera aparatului Oreck abilitatea de  omori multi virusi, neutralizand compusii organici volatili si eliminand mirosurile pe masura ce aerul circula prin sistemul sau.

TEHNOLOGIE PATENTATA IN 6 ETAPE DE FILTRARE A AERULUI

 

  • ETAPA 1 – PREFILTRARE, filtru permanent care capteaza particulele mari ( par, scame, etc )
  • ETAPA 2 – CELULA TRUMANN  este o cortina electrostatica, care incarca pozitiv chiar si particulele minuscule, iar placile incarcate negativ capteaza aceste particule ca un magnet.
    CELULA TRUMANN capteaza si distruge bacteriile, virusii, mucegaiul din aer.
  • ETAPA 3 – CAPTAREA PARTICULELOR
  • ETAPA 4 – FILTRU optional -  este scutul pentru compusii organici volatili nu elimina doar cele mai puternice mirosuri, ci si substantele chimice.
  • ETAPA 5 – OXIGENATOR - transforma ozonul in oxigen pur
  • ETAPA 6 – ELIBERARE IONI NEGATIVI PENTRU UN MIROS PROASPAT ( functie optionala )


Oamenii nu constientizeaza faptul ca in interiorul unei cladiri aerul este mai poluat decat afara.  De fapt, in concordanta cu anumite estimari, aerul din interiorul unei cladiri  este chiar de 6 ori mai poluat decat cel de afara. Aceasta poluare din interior este responsabila pentru declansarea alergiilor si a reactiilor de tip asmatic, astfel incat viata din interior poate deveni chiar neplacuta.

Trebuie sa faceti aerul sa circule pentru a-l curata, iar purificatorul de aer Oreck beneficiaza de o tehnologie avansata pentru a face aerul sa circule, sa capteze alergenii, murdaria sau alte substante iritante din aer, de asemenea, distruge multi virusi, germeni si mirosuri.

Mai precis, faimoasa Celula Truman incarca  pozitiv pana si cele mai mici particule, acaparand bacteriile, virusii, mucegaiul si ciupercile asemenea unui magnet puternic. 

Spre deosebire de costisitoarele filtre HEPA, brevetata Truman Cell™  nu necesita inlocuire. Pur si simplu o spalati cu apa si sapun o data pe luna pentru a indeparta toti poluantii captati de aceasta, o lasati sa se usuce si o reinserati. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod