Ce isi doresc mamele de 8 martie?

Cu totii ne dorim sa stim raspunsul la acesta intrebare, mai ales in aceasta zi speciala. Ce cadou le putem oferi pentru a le vedea zambind?
Uita de cadourile scumpe. Cel mai mult mamele isi doresc sanatate si siguranta pentru copiii lor. Daca ii poti oferi mamei tale aceste lucruri, o poti face fericita.
 
Desi, la prima vedere, pare un lucru imposibil de realizat, nu este deloc asa. Ai mai multa putere decat crezi. Cu putina ingeniozitate, poti oferi mamei tale bucuria de a-si sti copilul in siguranta si sanatos. Iata cateva sugestii.
 
1. Promite-i ca niciodata nu vei uita sa folosesti centura de siguranta in masina.
Un numar foarte mare de copii mor in accidente de masina, in fiecare an.
 
2. Schimba regulat bateriile la detectorul de fum (daca exista unul in casa) sau propune-i mamei tale sa achizitionati unul. Acest lucru ii va dovedi ca se poate baza pe tine si isi va simti familia in siguranta, ferita de incendii.  
 
3. Asigur-o de faptul ca nu vei pleca niciodata la plimbare cu bicicleta sau cu rolelele fara casca de protectie (daca nu ai, cumpara una). Micile accidente te pot duce la spital.
 
Exista multe metode prin care iti poti asigura mama ca esti responsabil/a si ca stii sa ai grija de sanatatea ta.
Promite-i ca vei folosi mai multa crema de protectie solara. Dezvaluie-i planul tau de schimbare a dietei si ca intentionezi sa consumi mai multe fructe si legume. Asigur-o ca nu vei incepe sa fumezi (iar daca fumezi, promite-i ca te vei renunta la tigari). Construieste-ti un program zilnic de exercitii fizice pe care il poti efectua alaturi de mama ta.
 
Orice mama isi doreste sa stie ca puiul ei este bine. Arata-i ca poti sa-ti porti singur/a de grija, ca stii ce inseamna o viata sanatoasa, ca te poti feri de probleme si vei avea o mama mandra de copilul ei.
Si un buchet de flori te poate ajuta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod