Terapia Yumeiho - masaj de indreptare a coxalelor

Originea terapiei Yumeiho Tehnicile si procedeele speciale de masaj, precum si celelalte aplicatii terapeutice manuale incluse in practica Yumeiho, deriva din elemente ale medicinii traditionale chineze si japoneze, precum practica ancestrala  Zheng Ti Fa, (aplicatii terapeutice manuale practicate in cadrul cunoscutei manastiri Shao-Lin). Parte din aceste metode terapeutice au fost aduse in Japonia in anul 1948 de catre maestrul japonez Shuichi Ohno Hidegatsu.

Doctorul Masayuki Saionji, elev al maestrului Ohno, in urma unui studiu de peste 20 de ani efectuat asupra diverselor practici terapeutice traditionale extrem orientale, a sistematizat si perfectionat terapia facand-o cunoscuta sub denumirea de "Yumeiho" (numele complet fiind: Kotsuban Yumeiho Taiso) sau Yumeiho - Do.
In consecinta maestrul dr. Saionji Masayuki este considerat fondatorul terapiei Yumeiho.

Prima institutie oficiala creata in scopul aplicarii, instruirii si raspandirii terapiei Yumeiho a fost infiintata in anul 1980 in Tokyo. Incepand cu acelasi an, terapia a fost raspandita in intreaga lume prin intermediul Institutului International de Medicina Preventiva Practica din Tokyo - Japonia. Azi functioneaza, atat in Japonia cat si in intreaga lume (in peste 30 de tari), centre medicale, cabinete private, clinici in care se practica cu succes terapia Yumeiho.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • B.Maria pe 9 Iun 2011, 23:47
    Intrebare

    Poate prezenta si anumite riscuri?..sau reactii adverse cum ar fi:tahicardie,palpitatii,dereglari ale ritmului respirator??

    0
    0

  • aurel pe 8 Feb 2011, 15:57
    sd asdasd

    asdas asd google asd asd

    0
    0

  • victor pe 7 Feb 2009, 13:23

    ESTE UN ARTICOL USOR DE CITIT SI PE INTELESUL TUTUROR.DACA SE POATE SI VIDEO ACESTA TERAPIE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod