Părul tău: 7 reţete naturale de şampon şi balsam

Te-ai săturat de produsele de îngrijire din comerţ, cu liste lungi de ingrediente de care nu ai auzit niciodată? Dacă vrei doar produse naturale pentru îngrijirea părului, este timpul să te apuci de treabă. Ai nevoie de ingrediente naturale, reţete simple şi eficiente în rezolvarea problemelor cu care te confrunţi. Iată 7 reţete de încercat recomandate de Eva.ro.
1 din 8

Şampon pentru păr normal

Ai nevoie de:
1 ceaşcă cu apă distilată
1 ceaşcă cu şampon pe bază de plante
30 picături de ulei esenţial de lămâie
30 picături de ulei esenţial de rozmarin

Mod de preparare:
Pune apa distilată într-un vas pe foc, până dă în clocot. Îndepărtează-l de pe foc şi adaugă şamponul. Lasă amestecul obţinut la răcit, până ajunge la temperatura camerei. Adaugă apoi uleiurile esenţiale şi amestecă bine. Se poate păstra într-o sticluţă de geam sau plastic. Îl poţi folosi pentru spălarea zilnică a părului.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sampoane Naturale pe 14 Nov 2019, 15:28
    Va recomand cu drag Sampoanele 100% Naturale de la Gradina cu Dragoste

    Acestea sunt realizate manual doar cu ingrediente 100% din natura, fara conservanti sau alte substante controversate. Le poti comanda online la adresa https://picaturanaturii.ro/produse/cosmetice-naturale/sampoane-naturale/

    0
    0

  • Condurache Mioara pe 30 Mai 2013, 13:36
    Sampon Sanctum

    Cel mai bun sampon natural: http://www.ekilibrium.ro/articol/Igiena_Personala/Sapun_-_Sampon_-_Gel_de_Dus/Sampon_Sanctum-1849.html

    2
    0

  • Edy pe 21 Aug 2012, 20:54
    sapun,sau smpon natural

    Exista si sampoane naturale,depinde unde cauti,oricum nu in farmacii. Oreteta naturala ar fi aceasta: decoct din, 3 nuci de sapun in 100 ml apa se fierb 10 min. rezulta sapun lichid. cand solutia are inca 40 - 50 ` celsius se adauga 5gr. ceara de albine rasa, 2 - 3 gr. glicerina vegetala, 36% Glucozida de cocos Acesta veste sampon la care adaugati ori ce ingredient natural specific parului D-vs.

    3
    1

  • Ruxandra pe 6 Oct 2011, 13:11
    Sampon..natural?

    Da, imi plac retetele pentru balsam de par, intr-adevar nu exista compusi chimici in niciuna din variante, insa, asa cum a punctat si Dora samponul tot compusi chimici are, iar retetele de sampon nu mi se par adecvate titlului articolului in care ar trebui sa fie totul natural..

    9
    2

  • dora pe 6 Oct 2011, 08:56
    lamurire

    n-am prea inteles: articolul este despre sampoane naturale. atunci de ce au in reteta sampon??? ideea e sa nu pui nimic decat ingrediente naturale. samponul, chiar din plante, tot are compusi chimici, altfel nu ar curata. NU MAI DUCETI LUMEA IN EROARE CU ARTICOLE CE NU AU ACELASI CONTINUT CU TITLUL.

    22
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod