Ești lipsită de energie? Planta care îți redă puterea de a face orice!

divahairro
8 Octombrie 2020
Lipsa de energie a devenit un simptom comun multora dintre noi! Mergem la culcare obosite și ne trezim cu un nivel încă și mai scăzut de energie, depunând eforturi consistente pentru a realiza și cele mai simple sarcini.
Dacă ți-ai pierdut pofta de viață și ți se pare că energia e la cote minime, încearcă Moringa. Planta oferă rezerve nebănuite de putere, fiind bogată în substanțe nutritive care hrănesc, energizează și oferă corpului „combustibilul” de care are nevoie. Află de ce o considerăm extraordinară în rândurile de mai jos!

Ce este Moringa, un superaliment străvechi apreciat în modernitate?


Cu toate că arborele Moringa e practic necunoscut în Occident, e folosit de secole în Asia și în Africa, acolo unde e considerat chiar o plantă miraculoasă.
Dacă ai dubii în acest sens, îți precizăm doar că fibrele de Moringa sunt atât de puternice încă sunt confecționate frânghii din ele, fiind de asemenea folosite la fabricarea de vopseluri sau de fertilizatori.

Firește, ceea ce ne interesează pe noi este efectul pozitiv pe care îl are Moringa pentru starea ta de sănătate. Cel mai mare atu al plantei este legat de conținutul uriaș de antioxidanți, „faimoși” pentru lupta contra radicalilor liberi, pentru susținerea sănătății cardiovasculare și pentru reducerea inflamației din corp.
Însă Moringa are și alte efecte pozitive, adresându-se de fapt tuturor problemelor de sănătate, de la durerile de cap și starea de slăbiciune la afecțiuni mult mai serioase.

Mai departe, Moringa excelează și la capitolul conținut de potasiu, incluzând valori de 15 ori mai ridicate decât bananele și proteine, de 9 ori mai mult decât un iaurt. Nici cu fierul nu stă prost, având o concentrație cu 25% mai mare decât spanacul. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod