bauturi bune pentru rinichi

Cele două băuturi care curăță rinichii de toxine și previn îmbolnăvirea lor

Rinichii joacă un rol esențial în corp, însă funcțiile lor pot să fie încetinite de toxinele care se acumulează în corp. Ajută-i să fie sănătoși consumând aceste două băuturi care curăță rinichii!
Rinichii au un rol esenţial în corp, de la eliminarea eficientă a toxinelor, producerea urinei, absorbţia mineralelor până filtrarea sângelui. Majoritatea organelor din corpul nostru depind de buna funcţionare a rinichilor, de aceea trebuie să ai grijă de sănătatea lor. Potrivit specialiştilor, bolile de rinichi sunt silenţioase şi se dezvoltă în timp, fiind de preferat să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-i proteja de îmbolnăviri. 

Unele obiceiuri zilnice pe care le considerăm adesea banale pot să-şi pună amprenta asupra sănătăţii rinichilor şi să le afecteze buna funcţionare în timp.
De aceea, este foarte important să consumi suficientă apă în fiecare zi, să nu exagerezi cu sarea și cafeaua, să eviți sucurile carbogazoase, să te asiguri cu ai un program regulat de somn pe care-l respecți cu strictețe, să nu consumi cantități exagerate de carne roșie, afumături și mezeluri, precum și să te asiguri că nu bei zilnic băuturi alcoolice. 

Pe lângă aceste obiceiuri bune care au grijă de sănătatea rinichilor tăi, specialiștii susțin că te poți baza pe două băuturi cu ingrediente naturale care au rolul de a curăța rinichii de toxine, astfel încât aceștia să funcționeze corect, scrie theorganicwellness.com 

Consumă aceste băuturi care curăță rinichii de toxine:


Suc din bame (okra)

Ca să prepari acest suc acasă, ai nevoie de două bame cărora să le tai codițele, după care să le acoperi cu apă. Se lasă băutura la infuzat peste noapte, iar sucul rezultat se consumă dimineața pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de a lua micul dejun.
Se repetă acest obicei în fiecare zi, timp de o săptămână, deoarece are efect detoxifiant asupra rinichilor și îi ajută să filtreze mai ușor toxinele din sânge.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod