Tratament homeopat imunitate scazuta

Cauți un tratament homeopat pentru imunitate scăzută? 5 variante recomandate de experți

Sistemul imunitar te protejează de microbii și bacteriile din mediul ambiant și stopează riscurile pentru funcționarea organismului. Există, însă, cazuri în care îmbolnăvirile apar din ce în ce mai des datorită unei deficiențe pronunțate. Alege un tratament homeopat pentru imunitate scăzută și vei susține capacitatea organismului tău de a rezista în fața atacului virușilor sau factorilor alergeni.
Mediul extern conține numeroși factori care pot periclita starea de sănătate, iar imunitatea contează foarte mult pentru a reduce riscurile. Funcționarea sistemului imunitar poate întâmpina dificultăți sau pot exista perioade în care protecția este mai redusă. În astfel de momente poți alege un tratament homeopat pentru imunitate scăzută pentru a-ți fortifica organismul fără efecte secundare. Variantele propuse de www.lybrate.com stimulează organismul pentru a se apăra în mod eficient pe termen lung. Vei fi protejat de manifestările alergice, de factorii iritanți, de gripă, răceală sau alte boli.

 
Iată care sunt principalele opțiuni de tratament homeopat pentru imunitate scăzută:

 
1.
Gelsemium

Este un remediu extras din planta Gelsemium sempervirens, numită și iasomie galbenă, fiind un tratament foarte eficient pentru a combate manifestările specifice ale gripei și răcelii.
Dacă ai remarcat simptome cum sunt oboseala accentuată, epuizarea, durerile musculare sau febra este esențial să optezi pentru acest remediu pentru a avea din nou multă energie și a te putea implica în activitățile preferate.

 
2. Arsenicum album

Este un remediu foarte cunoscut utilizat în caz de intoxicație alimentară, dar și pentru o varietate de probleme digestive. Arsenicum album neutralizează acțiunea nocivă a microbilor prezenți în tractul intestinal și protejează stomacul.
Vei reveni rapid la o stare de confort, iar proporția de vitamine și minerale preluată din alimentele consumate va crește semnificativ prin stimularea digestiei optime.

 
3. Oscillococcinum

Acest medicament homeopatic conține urme de inimă și ficat de gâscă și este ideal pentru creșterea imunității și diminuarea riscului de îmbolnăvire. Oscillococcinum acționează eficient în cadrul strategiei de tratament pentru simptomele asociate cu răceala și gripa. Va trata cu succes febra și toate celelalte manifestări problematice, dar poate dura ceva timp până când vei remarca efectele benefice.
Din acest motiv este esențial să te consulți cu un specialist în homeopatie pentru a înțelege dacă gravitatea simptomelor este compatibilă cu acest remediu.

 
4.
Allium cepa

În cazul în care te confrunți cu lăcrimatul ochilor, înroșirea lor sau congestia nazală Allium cepa va fi un remediu folositor pentru a-ți reveni și a te simți bine în fiecare zi. Va fi nevoie să iei câteva doze până când simptomele vor dispărea, dar vei observa o ameliorare treptată. O doză conține 3-5 pastiluțe și este posibil să ai nevoie de 2-3 doze la nivel de zi pentru combaterea manifestărilor neplăcute.

 
5. Remedii combinate

Există și posibilitatea de a ți se prescrie combinații de pastile homeopate pentru a trata simultan diferite simptome care te deranjează. În cazul imunității scăzute următoarele combinații sunt folosite cel mai des:
- Calcarea Carbonica, fosfor, Lycopodium: este un mix util pentru tratarea răcelilor de care suferă persoanele sensibile, care pot avea febră sau nu, dar care vor suferi de blocaje semnificative ale căilor respiratorii;
- Lycopodium, Sabadilla: este o combinație prescrisă în cazul alergiei la polen, fiind foarte eficientă în sezonul problematic.
Este folosită atât pentru a reduce gravitatea simptomelor resimțite, cât și pentru a preveni manifestarea lor și a neutraliza alergia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod