Tao masajul sexual

Este un ghid practic, usor de urmarit, care va invata cum sa va eliberati energiile erotice si cum sa va dezvoltati puterea creativa.

Tao Masajul Sexual descrie un vechi sistem care a fost predat de-a lungul secolelor de la un adept adevarat la altul. Instructiuni clare impreuna cu ilustratii detaliate si fotografii sugestive dau posibilitatea cititorului de a deveni cu usurinta maestru in arta masajului sexual Taoist.

Stephen Russel este initiat in Aikido si in medicina chineza, inclusiv acupunctura. A studiat psihoterapia cu RD Laing. Preda tehnici de tai chi si yoga Taoista, precum si cursuri de vindecare Taoista, inclusiv acelea pentru cupluri care doresc sa si exploreze sexualitatea. Locuieste in Londra.

Jurgen Kolb a infiintat o clinica medicala in Berlin in 1982. El isi combina cunostintele de yoga, Taoism, terapie Gestalt, shamanism, NLP, exercitii de respiratie si masaj in munca sa de terapeut psiho-spiritual in Londra si California.

 

Poti cumpara cartea "Tao masajul sexual" de Jurgen Kolb, aparuta la Editura Pro de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 39.90 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod