8 simptome care te anunță că ai probleme cu fierea

Fierea este colorată în verde

 

5. Sensibilitatea crescută la gusturi şi mirosuri

Aşa cum gustul este uneori afectat de crizele de fiere, iar cei suferinzi au adesea senzaţia unui gust amar, aproape metalic, indiferent ce ar consuma, le este afectat şi simţul olfactiv. Mirosurile puternice le pot provoca greaţă şi senzaţie de vomă celor care suferă de probleme ale bilei.

6. Durerile de cap

Durerile constante ale abdomenului superior pot genera uneori dureri persistente de cap. Acestea sunt frecvent însoţite de stări de vomă.
Dacă te confrunţi cu astfel de simptome ale problemelor bilei, cel mai bine este să ceri ajutor specializat de la un medic.

7. Simptome care te anunță că ai probleme cu fierea: Stările febrile

 

Din cauza vărsăturilor, cei suferinzi de afecţiuni ale fierii se pot deshidrata. Astfel, ajung să manifeste simptome precum stările febrile. Deshidratarea şi febra pot fi cauzate şi de consumul de alcool, aşa că acesta nu le este recomandat celor care au probleme cu fierea.

8. Icterul

Afecţiunile fierii sunt de foarte multe ori legate de cele ale ficatului, aşa că apariţia icterului este un simptom banal pentru cei care suferă de afecţiuni ale celor două organe. Acesta se manifestă prin îngălbenirea pielii şi a mucoaselor celor afectaţi.

 

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dumitru doru pe 22 Nov 2018, 13:25
    comentariu

    ..minciuni ..de la niste doctori mana in mana cu fabricantii de medicamente de la care iau comisioane grase...

    0
    0

  • Teo pe 30 Sep 2016, 13:43
    Anatomie elementara

    ...stimate ziarist,daca invatai la scoala anatomie elementara nu mai scriai aberatiile de mai sus,nu trebuie sa ai studii medicale sa iti dai seama ca bila este o secretie si nu un organ,aviz amatorilor care cred tot ce scrie pe net si pun in practica!!

    3
    0

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 21:23
    Se pare

    ca invatam mai mult din comentarii :)

    13
    0

  • kiki pe 1 Iul 2015, 13:35
    ciudat..

    Cum se poate sa votati negativ la comentariile SILVANA si Marepreot cand au dreptate,si mai puteti invata ceva -gratis- pe lumea asta?!

    12
    1

  • adina pe 3 Iun 2015, 19:30
    INFORMATII

    Fierea( popular) sau Colecist sau Vezica Biliara ( medical) este un rezervor temporar al bilei ( secretata de ficat) situat pe fața inferioară a ficatului. Este unită cu ficatul, NU este parte din ficat, de unde primește bila, și o elibereaza in duoden.

    17
    3

  • SILVIANA pe 27 Apr 2015, 21:43
    Atentie la ce scrieti!

    FIEREA NU ESTE UN ORGAN !!! FIEREA ESTE O SECRETIE PRODUSA DE VEZICA BILIARA CARE FACE PARTE DIN FICAT! NU MAI SCRIETI PROSTII!

    23
    9

  • Marepreot pe 15 Ian 2015, 07:15
    Bila

    Bila nu este un organ! Bila este o secretie a ficatului!

    31
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod