Transpirația în exces: două produse care te vor ajuta

Ce poate fi mai neplăcut decât transpirația în exces atunci când porți o cămașă într-o ședință importantă sau, pur și simplu, când dai mâna cu cineva și ai palmele umede?
Hiperhidroza, așa cum este numită transpirația excesivă, apare ca urmare a activității exagerate a glandelor sudoripare atunci când este nevoie de o termoreglare  a corpului. Transpirația, atunci când este în cantități normale, este sănătoasă - e un proces de care toată lumea are nevoie. Ea are rolul de a ajuta organismul să păstreze temperatura adecvată și de a evita supraîncălzirea acestuia. Însă atunci când corpul face eforturi pentru a-și păstra temperatura optimă, apare hiperhidroza.  
 
Afecțiunea își face prezența, în mod normal, odată cu schimbările hormonale din adolescență, dar poate să fie și ereditară.  La maturitate, dacă este însoțită și de alte simptome, poate fi atribuită unui diagnostic medical precum menopauza, diabetul sau hipertiroidismul. Se poate manifesta pe întreg corpul sau localizat, pe suprafața palmelor, tălpilor sau axilei. 
 
Cea mai întâlnită  și stânjenitoare este hiperhidroza palmoplantară și axilară. Majoritatea persoanelor afectate au probleme de integrare socială. Purtarea hainelor de culori deschise sau situațiile în care trebuie să se descalțe sunt evitate complet din cauza mirosului neplacut și a petelor galbene sau umezirea în întregime a tricoului.
 
Pentru tratarea acestei afecțiuni există câteva opțiuni precum injectarea cu toxină botulinică sau aspirarea glandelor sudoripare, operațiune ce necesita anestezie locală. 
 
Dacă vrei o metodă simplă și noninvazivă, atunci utilizarea unui antiperspirant de calitate este soluția. Ceea ce face ca un produs antiperspirant sa dea rezultate excelente este conținutul de clorhidrat de aluminiu care reduce sau, în functie de concentrație, stopează transpirația. 
 
Dintre cele mai recomandate de medici, care sunt extrem eficiente și pe care eu le-am testat în ultimul timp sunt produsele de la ODABAN. Cu o prezență pe piață de peste 50 de ani, produsele lor sunt într-o continuă dezvoltare și oferă cea mai bună calitate.
 

Cele două produse pe care le-am folosit și care mi-au rezolvat problema sunt:

 
Odaban antiperspirant spray - produsul-tratament care, datorită compușilor împreună cu proteinele din piele, formează un mix ce oprește transpirația și scade producția glandele sudoripare. Pelicula formată de ingredienți nu patează, nu se simte și împiedică apariția petelor galbene, iar pielea va fi în permanență uscată. Poate fi folosit atât la axilă cât și în zonele palmo-plantare. Încă de la prima aplicare are o eficiență ce durează pe parcursul a șapte zile iar după numai 3 aplicări reduce transpirația abundentă și mirosului neplăcut în proporție de 90%. Se folosește o dată sau de două ori pe săptămânnă, seara, pe zona uscată. Produsul se poate utiliza împreuna cu deodorantul zilnic fară a provoca iritații.  

Odaban pudra pentru pantofi este cel de-al doilea produs preferat. Pudra pentru picioare  și pantofi are capacitatea de a absorbi mirosul neplăcut și a-l face să dispară timp de 6 luni datorită proprietăților antibacteriene și antifungice. Faptul că pantoful absoarbe transpirația zilnică îl transformă într-un mediu prielnic dezvoltării bacteriilor, iar acestea dau naștere mirosului neplăcut. Pentru a preveni acest proces deloc agreabil ar trebui să folosim șosete din bumbac iar încălțămintea să lase piciorul să respire.
 
Pachetul vine cu o mini linguriță menită să se ajute la aplicarea  pudrei în pantof. Se folosește în fiecare  zi până la dispariția problemei iar apoi se aplica doar la necesitate.
 
 
 
Produsele Odaban sunt testate în laboratoare din străinătate (Germania și Marea Britanie) și sunt cele mai recomandate de medicii specialiști. Aceste produse și-au început povestea în anul 1971 din dorința unui băiat de a-și ajuta prietenul să se trateze de hiperhidroză, iar de atunci s-au făcut cunoscuți peste tot în lume, inclusiv în România.
 
Așadar dacă v-ați săturat să încercați produse noi și aveti nevoie de un aliat pentru a stopa pentru transpirația excesivă, formula din care sunt făcute aceste produse este soluția. 
Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod