Zona zoster

Zona zoster (herpes zoster) este o infectie virala care se manifesta printr-o eruptie dureroasa. Eruptia poate aparea pe spate, piept, gat, fata sau scalp. Durerile sunt puternice, iar cauzele pot deveni evidente mai tarziu. Odata aparuta eruptia, devine mai usor de identificat.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 4 Sep 2009, 09:05
    chinul zoster

    imi pare rau k nu am stiut mai inainte sa ma imbolnavesc de asa ceva.pacat k nu se face si o campanie,ptr k e foarte greu sa-ti dai seama.la mine a evoluat rapid pe zona fesiera si s-a intins spre genunchi si in partea din fata.in 2 zile eram sub orice critica.nici acum dupa5 zile de tratament cu aciclovir(pastile si crema)nu mi-am revenit.sper sa nu raman cu urme.dureri am avut din cele mai cumplite,noaptea nu puteam sa dorm deloc.parerea mea este k trebuie sa fim informati mai mult ptr. k nu e de joaca.si am 29 ani,nu 60.

    2
    2

  • Maria pe 7 Iul 2008, 00:31
    slide

    foatre bun articol. Vreau un slide in Office PowerPoint cu tema asta,plus imagini cu zona zoster.....si nu stiu cum sa il fac.:-(((....cine ma poate ajuta??am nevoie pana la data de 20 iulie 2008.unde as putea gasi pe net? pls cine stie unde pot gasi,sau cum se face ....sa ma ajute :-* poop

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod