Cum sa experimentezi pozitiile tantrice?

Ideea sexului tantric este de a prelungi si mentine starea de extaz sexual cat mai mult timp posibil. Prin practicarea sexului tantric nu se urmareste eliberarea si un "punct terminus" cat mai repede posibil, ci mai degraba prelungirea placerii sexuale si incercarea de mentine starea de extaz sexual mai mult timp.
Pasul nr. 1

Citeste si documenteaza-te despre arta de a practica sexul tantric, pentru a descoperi metodele pe care le vei putea experimenta impreuna cu partenera/ul ta/tau. Iti poti procura niste carti, dvd-uri sau cauta pe internet tot ce vrei sa aflii.


Pasul nr. 2

Pastreaza o stare de intimitate profunda. Inainte de a practica sexul tantric, priviti-va in ochi cat mai mult posibil. Apoi presara pe fata, gatul si umerii partenerei/ului sarutari tandre si sopteste-i cuvinte romantice.


Pasul nr. 3

Concentreaza asupra respiratiei si rezista tentatiei de a inspira si expira rapid. Respiratia rapida sau gafaitul mareste intensitatea excitarii, conducandu-te repede catre orgasm. Asadar, inspira lung, incet si adanc si expira gradual.


Pasul nr. 4

Nu te grabi si lasa lucrurile sa se desfasoare in voie. In acest fel, barbatul va putea sa-si controleze orgasmul, iar starea de excitare a femeii va fi din ce in ce mai intensa. Cu cat il mentii mai mult in aceasta stare "de asteptare", cu atat partenerul tau va rezista mai mult si vei intarzia ejacularea. In acest timp concentrati-va asupra celuilalt si detaseaza-te de problemele cotidiene.


Pasul nr. 5

Variaza pozitiile sexuale pentru a explora cat mai mult. Tantra ne invata ca prin eliberarea inhibitiilor si a "rolurilor de gen", fiecare este liber sa simta mai profund si mai intim actul sexual propriu-zis.


Sfaturi si avertismente

1. Incearca sa iti potrivesti respiratia cu cea a partenerei/ului sau respirati alternativ (cand unul inspira, celalalt expira).

2. Fii deschis/a cu partenera/ul si asigura-te ca amandoi sunteti incantati si doriti sa experimentati cat mai multe.

3. Folositi prezervativul pentru protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

4. Nu forta partenera/ul sa experimenteze ceva cu care nu este de acord.

Articole utile
Ce este tantra si sexul tantric?
Beneficiile sexului tantric
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod