Dr Oz: 9 alimente care scad colesterolul şi protejează inima de boli




6. Usturoiul


Previne oxidarea colesterolului rău, astfel încât acesta nu mai afectează atât de tare pereţii vaselor vaselor de sânge.


7. Spanacul


Are un conţinut ridicat de luteină, un pigment care s-a demonstrat că previne depunerea colesterolului pe artere. Spanacul mai are în plus faţă de alte legume şi vitamina E care împiedică formarea plăcilor de aterom care înfundă arterele şi împiedică circulaţia sângelui.


8. Ciocolata neagră


Conţine flavonoizi care au rolul de a scădea colesterolul rău. Aceştia mai sunt recunoscuţi pentru faptul că ajută persoanele cu hipertensiune arterială şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui către creier şi inimă.


9. Avocado


Conţine grăsimi bune care cresc nivelul colesterolului bun şi împiedică depunerea colesterolului rău. De asemenea, avocado conţine beta-sitosterol care reduce absorbţia colesterolului rău din alimentele pe care le consumi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 22 Sep 2014, 20:34
    Pentru Inima

    Am folosit cu ceva timp in urma produsul Vinex de la compania Vision, si-a facut foarte bine efectul si as vrea sa il recomand tuturor, plus la asta este obtinut intr-un mod natural

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod