Modă: 6 ţinute pe care trebuie să le eviţi

Moda este ciclică, iar acest lucru înseamnă că haine care nu avantajează pe nimeni redevin populare, chiar dacă de fiecare dată controversele legate de stilul şi frumuseţea lor nu încetează, notează site-ul becomegorgeous.com, citat de agenţia Mediafax.

Poncho-urile sunt o idee proastă indiferent unde aţi vrea să le purtaţi, pe o plajă tropicală cu un cocktail în mână sau prin vreun colţ uitat de lume în Islanda. Cele mai multe femei nu sunt deloc avantajate de purtarea acestui tip de haine, pentru că principalul efect este acela că accentuează partea superioară a trunchiului, lăţind umerii. Chiar dacă aveţi conformaţia unei pere, sunteţi atletică sau foarte slabă, poncho-urile nu ajută deloc în ceea ce priveşte proporţiile corpului.

Chiar şi modelele arată prost purtând aşa ceva, subliniază site-ul citat de Mediafax.

Pantalonii cu turul lăsat
sunt, în general, groaznici. Dacă sunteţi şi foarte slabă, pantalonii de acest tip sunt un dezastru. Fundul dumneavostra va fi practic pierdut pe undeva prin metrii de ţesătură, iar picioarele foarte subţiri nu sunt deloc o privelişte frumoasă cu valuri de material atârnând între ele.

Bolerourile tricotate vă pot face braţele să pară masive, de parcă aţi tras ani de zile de fiare la sala de fitness.
Mai mult, pot crea aparenţa neplăcută a unor proporţii ciudate în zona bustului. În plus, nici amestecul de culori nu este, de cele mai multe ori, o idee strălucită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod