Modă: 6 ţinute pe care trebuie să le eviţi

Oricât de mult vă place o piesă vestimentară, trebuie să țineți cont de felul în care sunteți privită de ceilalți atunci când o purtați

 

Pantalonii mulaţi foarte lucioşi, iată o creaţie despre care nimeni nu ar putea spune că are ceva în comun cu bunul gust. Modul în care strălucesc şi reflectă lumina în toate direcţiile nu face decât să vă facă picioarele să pară groase. Când a fost acest lucru de dorit? Dacă aveţi vreo pereche de astfel de pantaloni până la genunchi sau trei sferturi, aruncaţi-i.

Vă fac coapsele late şi vă subţiază pulpele.

Rochiile cu volănaşe
pot fi minunate, totul depinde însă de volănaşe, numărul lor şi unde sunt poziţionate. Volănaşele sub linia bustului vor face ca zona abdominală să pară mai lată şi masivă. Evitaţi şi volănaşele în zona abdominală, dacă nu vreţi ca toţi din jur să creadă că urmează să naşteţi în curând, scrie becomegorgeous.com.

Topurile de catifea sunt, de asemenea, una dintre cele mai proaste opţiuni vestimentare, având acelaşi efect ca pantalonii mulaţi şi lucioşi - partea superioară a torsoului devenind masivă.
În plus, materialul este foarte gros şi greu. Păstraţi catifeaua pentru canapele şi perdele, nu în şifonier. Sau poate vreţi neapărat să fiţi în centrul atenţiei.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod