Rezultatele testului

Daca ai majoritate de a) - Esti cel mai dur critic al tau

"Cea mai mare parte a fericirii sau a nefericirii noastre depinde de dispozitie si nu de circumstante." - Martha Washington

Crezi ca aspiratiile pe care le aveai in tinerete au disparut de mult? Sau te ingrijoreaza faptul ca nu ai stiut niciodata care erau acestea? Fericirea nu te-a lasat in urma sa! Pur si simplu este posibil sa te judeci mult prea aspru. Chiar daca simti ca viata ta este putin "deraiata" de la cursul firesc sau ai suferit suficiente dezamagiri pana in prezent, ai in propriile maini puterea de a-ti schimba viata, incepand chiar din aceasta clipa.

Gasirea drumului adevarat in viata se rezuma la cateva intrebari simple, dar cu o incarcatura covarsitoare. Intrebarea "Ce simt?" este piatra de hotar si, fie ca iti vine sa crezi, fie ca nu, faptul ca esti capabila sa (iti) oferi un raspuns la aceasta intrebare reprezinta primul pas spre atingerea fericirii.


Nu stii sigur ce simti? Nu esti singura! De foarte multe ori, oamenilor le este mult mai greu sa priveasca in propriul suflet decat sa sustina o prezentare a celui mai important proiect din cariera lor... Insa de indata ce inveti sa te conectezi la propriile dorinte si nevoi, iti poti lua ramas-bun de la lipsa de incredere si poti incepe sa iti traiesti viata cu adevarat!

Daca ai majoritate de b) - Te simti libera si fericita

"Trebuie sa traiesti fiecare zi in parte intr-un fel care te face sa te simti bine - astfel incat, daca viata ti se va incheia cumva maine, sa fii multumita de tine." - Jane Seymour

Extraordinar! In timp ce restul omenirii isi numara firele de par alb din cap, intrebandu-se ce se va intampla a doua zi, dorindu-si ca prichindeii lor sa adoarma mai repede sau ca seful sa nu le mai trimita proiecte, tu reusesti sa transformi fiecare din perioadele dificile prin care treci in lectii de viata, bucurandu-te de tot ceea ce traiesti.


Cea mai buna parte din toata aceasta poveste este ca fericirea ta este de-a dreptul contagioasa! Pari atat de radioasa in propria piele, incat intreaga lume vede si iti simte fericirea si iti raspunde cu dragoste si respect.

Intrebarile acestui test urmaresc sa te faca sa te gandesti mai mult la tine, dar adevarul este ca firea ta vesela oricum te-ar determina sa raspunzi "De cele mai multe ori" la fiecare dintre intrebari. Daca te gandesti: "Cum pot sa fac toate aceste lucruri atat de des? Este imposibil!", nu esti singura, dar ar trebui sa stii, de asemenea, ca a-ti gasi adevarata fericire este o posibilitate... palpabila - si ca a privi in interiorul tau este cel mai bun loc de unde poti incepe "cautarile"!

Daca ai majoritate de c) - Iti trasezi propriul drum spre fericire

"Bucuria mi se pare a fi cu un pas in urma fericirii - fericirea este un fel de atmosfera pe care o poti trai uneori, daca esti norocos.
Bucuria este o lumina care te umple cu speranta, credinta si dragoste." - Adela Rogers St. Johns

Felicitari! Ai deja tot ceea ce iti trebuie pentru a atinge fericirea, iar singura ta problema este sa mentii lucrurile asa cum sunt sau sa le schimbi intr-o maniera pozitiva. Sanse exista in acest scop, esti increzatoare atunci cand vine vorba despre rezolvarea celor mai multe dintre problemele pe care le ai de infruntat, iti place sa faci lucruri noi si te simti relaxata in preajma altor persoane.

Totusi exista domenii in viata ta pe care ti-ar placea sa le imbunatatesti? Gandeste-te la aceste trei intrebari si incearca sa gasesti raspunsul: Faci intotdeauna ceea ce vrei (chiar daca acest lucru te sperie)? Razi des din tot sufletul, asa cum ar trebui sa o faci, de fapt? Te distrezi?

Daca te-ai indepartat prea mult de la adevaratul tau drum, atunci probabil ca iti va fi greu sa raspunzi la aceasta intrebare: "Ce va trebui sa fac pentru a fi fericita?".
Insa tu esti singura persoana care isi poate da seama in mod exact ce anume te poate face fericita. Numai tu poti sa iti definesti si sa iti exprimi dorintele si nevoile. Chiar daca alte persoane din jurul tau par a fi dispuse sa iti gaseasca sau sa iti ofere cheia fericirii, adevarul este ca nimeni nu o poate face in locul tau.

Un obstacol care iti poate sta in cale (si nu esti singura care se loveste de acest lucru) este sa te judeci pe baza lucrurilor pe care le gandesc ceilalti despre tine. Katharine Hepburn a primit un sfat excelent din partea mamei ei: "Daca intotdeauna faci ceea ce te intereseaza, atunci cel putin o persoana va fi incantata si multumita de acest lucru." Urmeaza si tu acest sfat!

Inapoi la test
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada.ioana pe 14 Mar 2009, 13:46
    mada.ioana

    si daca numarul de b este egal cu c:( ce aleg?

    0
    2

  • cezara pe 4 Iun 2008, 15:29
    8->

    testul asta kiar e adevarat...aceleasi afirmatii le aud in jurul meu...aceleasi raspunsuri verosimile....un univers propriu

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod