Rezultatele testului

Majoritate de A

Iubitul tau este genul caruia ii plac lucrurile clasice si elegante. Se poate sa aiba o cariera de succes si o cultura de invidiat. Este probabil nativ in Leu, Sagetator sau Berbec. Ii place sa se distreze si te apreciaza ca pe "o achizitie" daca sunteti de mai mult timp impreuna. Are tendinte de playboy si este putin arogant, impedimente minore daca ai ajuns deja la sufletul lui.

Daca nu iti permiti un Rolex sau un parfum foarte bun, orienteaza-te spre o cravata de bun gust, o sticla de vin vechi pe care s-o impartiti sau ceva util precum o agenda electronica sau un diplomat.


Majoritate de B

Alesul tau este un romantic incurabil, dar care s-a despartit cu greu de mamei lui. Apreciaza lucrurile simple in viata si obiectele cu incarcatura emotionala.

Probabil inca mai pastreaza toate scrisorile de dragoste si ursuletul din copilarie. Este spiritual, amuzant, spontan si se descurca in orice situatie. Daca te-a ales, inseamna ca te considera deosebita cu adevarat. Ii poti oferi o bratara din argint (daca poarta bijuterii), un bradulet in miniatura, un pulover deosebit sau daca te incumeti, chiar un ursulet de plus.
Ai putea chiar sa ii desenezi tu o felicitare, sigur o va pastra.

Majoritate de C

Are tendinte narcisiste si opinia altora conteaza enorm pentru el. Iubitul tau are o parere buna despre el insusi si are tendinte de "macho". Din moment ce sunteti impreuna inseamna ca ii hranesti egoul si se simte confortabil in preajma ta, sau din contra, inseamna ca il cunosti dincolo de aparente.

Este ambitios si perfectionist si ii place sa guste din placerile vietii. Langa el in mod sigur vei avea o viata sociala activa si te vei simti bine la orice petrecere.
Intr-un cadou iubeste elementul surpriza. Ii poti oferi tricoul pe care si-l dorea de mult, un abonament la piscina sau CD cu muzica preferata.

Majoritate de D

Iubitul tau este un amator de adrenalina. Ii place sa calatoreasca si sa cerceteze chiar daca o face la propriu sau cu ajutorul cartilor si imaginatiei. Iubeste viata pentru imprevizibilitatea ei, si de obicei este cuprins de entuziasm in tot ce face. Crede in deviza "cine nu risca nu castiga", dar are si momente de ezitare.

Un cadou pentru el este complet daca are elementul surpriza.
Ai putea sa-i faci un joc in care sa-l lasi sa fie un detectiv in cautarea premiului. Ii poti oferi o camera digitala sau un aparat foto sa imortalizeze imagini. La fel de mult ar aprecia o carte buna, o antichitate sau un echipament de inot.

Inapoi la test
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod