Universul lucrează în favoarea ta. Ai încredere în el!

Albert Einstein spunea că cea mai importantă întrebare pe care ne-o putem pune vreodată este dacă universul în care trăim este prietenos sau ostil. Acesta a emis ipoteza că răspunsul fiecărei persoane la această întrebare va determina destinul său. Iată cum lucrează universul în favoarea ta și de ce ar trebui să ai încredere în el!

Cum îți dai seama că universul lucrează în favoarea ta?


Tu ce părere ai? Este lumea un loc prietenos sau ostil? Este important să crezi că universul lucrează în favoarea ta și că lumea este un loc prietenos. De ce? Pentru că atunci când simți că ești într-un loc încrezător, vei reuși să te deschizi și să te relaxezi, exact ca în momentele în care ești în preajma prietenilor pe care îi iubești. Odată ce te deschizi și te relaxezi, este mult mai ușor să atragi toate lucrurile pozitive în viața ta.
Când înțelegi cu adevărat că nu ești singur, te vei simți mult mai bine. 

Există câteva trucuri care te pot ajuta să crezi că lumea înconjurătoare lucrează în favoarea ta. Iată care sunt acestea!

Începe prin a observa atitudinea ta curentă. Fii cinstit și realist cu tine. Nu ai nimic de câștigat dacă pretinzi că ești mai optimist decât ești cu adevărat. Ai tendința de a te victimiza? Simți că trebuie să lupți pentru a obține lucrurile pe care ți le dorești? Ai sentimentul că ești sprijinit de univers în diferite feluri, văzute și nevăzute? 

Indiferent care este modul tău de gândire actual, încearcă să îți dai seama care este beneficiul sau răsplata perspectivei tale actuale.
Care este costul vieții din perspectiva curentă? Dacă ți-ai schimba modul de gândire și perspectiva și te-ai gândi că universul lucrează în favoarea ta, la ce ipoteze vechi ar trebui să renunți?

În cele din urmă, încearcă să trăiești cu această nouă perspectivă timp de o săptămână și începe să strângi dovezi pentru a o susține. Observă toate lucrurile bune care ți se întâmplă zilnic. Poate fi ceva minor precum felul în care intră soarele în casa ta pe geam în fiecare dimineață.
Poate că ai auzit la radio o melodie care îți place. Poate că ți-a zâmbit un străin, iar tu, la rândul tău, i-ai zâmbit înapoi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod