Gama Caring de la Le Petit Marseillais®, îngrijire din natură pentru o piele perfect hidratată

Le Petit Marseillais® a combinat ingrediente speciale din sudului Franței cu rețete tradiționale, pentru o îngrijire delicată a pielii, în gama sa Caring. Cele trei geluri de duș sunt intens hidratante, cu textură cremoasă, curăță cu grijă pielea, lasând-o catifelată și plăcut parfumată.

Cu unt de argan, ceară de albine și ulei din petale de trandafir, cu alge mediteraneene și minerale marine sau cu acacia și unt de shea, gelurile de duș din această gamă, cu aromele lor plăcute, transformă timpul petrecut la duș în momente de relaxare.

Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu unt de argan, ceară de albine și ulei din petale de trandafir oferă un real răsfăț pentru piele. Acest gel de duş combină 3 ingrediente care hrănesc pielea în profunzime: untul de argan, ceara de albine şi uleiul de trandafir.

Untul de argan și ceara de albine sunt recunoscute pentru proprietățile hrănitoare și protectoare, fiind folosite de femei din întreaga lume, pentru o hidratare intensă.

Uleiul din petale de trandafir, obţinut prin infuzia petalelor în ulei natural, este recunoscut pentru proprietățile sale de catifelare și aroma revitalizantă. Gelul de duş, datorită ingredientelor de origine naturală, curăţă delicat pielea, oferindu-i un aspect îngrijit, hidratat şi mătăsos, timp de 24 de ore.


Preț recomandat: 10 lei


Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu alge mediteraneene și minerale marine
hidratează și împrospătează pielea, trasformând fiecare duș într-o incursiune în lumea mării. Originale din Provence, algele mediteraneene, folosite încă din cele mai vechi timpuri în ritualurile de îngrijire datorită beneficiilor de revitalizare, reprezintă o bogăție reală din adâncuri.

Mineralele marine, bogate în săruri și magneziu, ajută la un echilibru de hidratare al pielii.

Prin combinarea acestor ingrediente unice, cu o textură răcoritoare, acest gel de duș te invită în universul marin și îți va lăsa pielea moale și hidratată.
Preț recomandat: 10 lei


Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu acacia și unt de shea
hidratează pielea intens. Acest gel de duș conține unt de shea și acacia, două ingrediente recunoscute pentru proprietățile puternice de hidratare și hrănire a pielii. Untul de shea este unt de origine naturală, cu textură cremoasă, obținut din fructele arborelui de shea, originar din Africa și folosit de secole în rețete de înfrumuseţare.

Arborele Acacia, foarte apreciat pentru florile sale albe și roz, are un parfum dulce şi delicat. Textura cremoasă a gelului de duș intens hidratant îți va lăsa pielea extrem de fină, cu un parfum delicat.
Preț recomandat: 10 lei

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod