personalitate

Pot trăsăturile faciale să ne influențeze personalitatea? Află ce spun savanții

Trăsăturile caracteristice ale personalității tale se pot transmite. Testarea genetică este un mod nou de a stabili o perspectivă asupra eredității unei trăsături de caracter.
Spre exemplu, baschetul. Înainte de inventarea acestui sport, cu siguranță nu puteai să faci parte dintr-o echipă de baschet. Așadar, faptul că vrei să joci baschet nu face parte dintr-o selecție naturală. Cu toate acestea, persoanele înalte și cu constituție atletică au șanse mai mari să joace baschet decât o persoană de mică statură. Deci, faptul că ai ales să joci acest sport nu este o caracteristică ereditară, probabil alegerea are legătură cu trăsăturile tale fizice, precum faptul că ești înalt și atletic.

Datele provenite din studiile pe gemeni arată că extraversiunea, consimțământul și conștiinciozitatea au o bază genetică puternică și au legătură cu pomeții, poziția sprâncenelor și forma ochilor.
Această teorie poate părea neverosimilă la prima vedere. În fond, cum pot anumite aspecte ale personalității tale să aibă legătură cu atributele fizice? Nu sunt personalitatea și trăsăturile faciale variabile independente? De fapt, nu. Există dovezi care arată că pomeții proeminenți și partea interioară a sprâncenelor reflectă aspecte bine definite ale personalității tale.

Pomeții și partea interioară a sprâncenelor oferă indicii mai clare despre personalitatea ta decât ridurile de expresie sau claritatea ochilor.
Dacă zâmbești des acest gest îți va lăsa semne pe față, precum ridurile din colțurile gurii. În schimb, nu ai pomeți proeminenți doar datorită faptului că ești o persoană de încredere. Este destul de simplu de înțeles. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod