Ochelari sau lentile de contact?

La fel de important ca si coafura, modul In care arata ochii tai este un element indispensabil al personalitatii.

Ochelari

Avantaje: aduc un aer de inteligenta unei fete dragute, dar sterse. Protejeaza ochii de diverse agresiuni (praf, insecte). O pereche de ochelari extravaganti poate atrage atentia asupra unei fizionomii banale. Ca sa nu mai vorbim ca rontaitul bratului unei perechi de ochelari il poate aduce pe culmile excitatiei pe partenerul tau.

Inconveniente: o fata medie poate parea mai lata, colegii te fac "bicicleta" sau "aragaz cu patru ochi", iar daca nu esti atenta poti sa-i spargi foarte repede.

Lentile de contact

Avantaje: colorate, iti pot schimba look-ul in mod radical, iti pot accentua sexualitatea.

Inconveniente: greu de intretinut, presupun un intreg travaliu zilnic.

Alexandra Damian, optician, 29 ani
Efectul lentilelor de contact asupra fizicului este mult mai mare.
Am intalnit persoane care declara ca de cand au renuntat la ochelari, preferand lentilele, au devenit alti oameni. Sentimentul de libertate nu este numai psihic, deoarece vizibilitatea neta beneficiaza de un camp cu o deschidere de 180 de grade, fara alte impedimente pe care o pereche de ochelari le provoaca atunci cand ii pui pe nas. Exista deficiente de vedere care pot fi corijate numai cu ochelari, pentru altele fiind de preferat lentilele de contact. Cei care prefera lentilele colorate trebuie sa-si aleaga cu grija culoarea care ii poate pune mai bine in valoare.
De asemenea, marimea potrivita se stabileste in urma unor masuratori oculare, altfel exista riscul unei priviri fixe si artificiale.

Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod