Cum să îți întărești semnătura energetică

Ai zile în care simți că nimic nu merge cum ar trebui? Pentru a trăi o viață mai fericită, este important să îți întărești semnătura energetică. Cum poți face acest lucru? Iată câteva modalități!
Moduri prin care îți poți întări semnătura energetică

Suntem ființe vibraționale, iar în fiecare zi suntem într-o stare constantă de schimbare, deoarece energia exterioară nu rămâne niciodată la fel. În viața de zi cu zi, fiecare moment, fiecare acțiune, interacțiune și reacție influențează nivelul energetic global și starea de bine. Fiecare alegere pe care o facem ne va ajuta să creștem sau să micșorăm semnătura energetică. Atunci când avem zile bune, energia noastră vibrațională este mai inclinată să se stabilizeze pe partea pozitivă, dar sunt și zile în care nimic nu pare a merge în direcția bună.

Cu ajutorul cercetărilor și studiilor privind frecvențele vibraționale, s-a descoperit că frecvențele vibraționale mai mici sunt adesea asociate cu emoții negative, cum ar fi teama, stagnarea, furia, letargia, problemele de sănătate și chiar depresia.
Nikola Tesla spunea că trebuie să te gândești la energie, frecvență și vibrații dacă vrei să găsești secretele universului.

Iată câteva modalități prin care îți poți stimula semnătura energetică!


1. Concentrează-te și rămâi în prezent

Trăitul în prezent reprezintă sursa puterii și energiei tale. Dacă trăiești în mod continuu într-o stare de neliniște cu gândul la viitor sau dacă retrăiești trecutul, atunci pierzi energia pe care o ai la dispoziție în trecut.

Procedând astfel, vei putea să direcționezi toate circuitele energetice pentru a alimenta obiectivele inaccesibile. Practică iertarea propriei persoane și a altora, lăsând în urmă trecutul, taie parelele către trecut și legăturile cu persoanele cu energii cu vibrații reduse. În acest fel, îți poți deschide drumul către magia și frumusețea vieții.

2. Concentrează-te pe respirație

Pentru a experimenta o îmbunătățire energetică imediată, închide ochii și concentrează-te pe respirație.
Lasă-ți toate gândurile să meargă către actul de a inspira și expira. Această practică îți va concentra tot corpul, va calma sistemul nervos și va crește nivelul conștiinței în momentul prezent. Atunci când te concentrezi asupra respirației, reușești să devii conștient de mintea ta și de toate energiile din jurul tău. Disciplina aceasta a concentrării te poate aduce înapoi în momentul prezent și îți va permite să experimentezi bogăția vieții.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod