5 activități care te scapă de anxietate și de ce funcționează

Anxietatea este o experiență diferită pentru fiecare persoană, însă simptomele sunt deseori similare și pot fi ameliorate cu soluții asemănătoare.
Probabil ca te-ai intrebat de multe ori cum scapi de anxietate. Poate chiar ai si gasit cateva metode de coping. Totusi, in cazul in care anxietatea inca te viziteaza destul de des, activitatile de mai jos te vor ajuta, cu siguranta.

Formula „magica” pentru care exercitiile de mai jos functioneaza de fiecare data are la baza doua elemente: corpul si mintea. Odata ce reusesti sa le ocupi pe amandoua cu ceva simultan, vei reusi sa faci loc pentru prezenta si sa faci anxietatea sa plece. Iata cum!

Cum scapi de anxietate: 5 activitati placute si eficiente


1. Plimba-te si asculta un podcast


Daca simti cum corpul devine din ce in ce mai tensionat, pulsul se mareste, iar claritatea mentala incepe sa fie afectata, ia-ti castile, imbraca-te si iesi afara.

Fa o plimbare, oricat de scurta, in timp ce asculti un podcast captivant. Astfel, trupul se pune in miscare, recalibrand sistemul nervos, iar mintea este distrasa de la scenariile fataliste si mutata asupra unui subiect placut.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod