Poveste adevărată: Soţul meu mă înşală cu babe

Soţul meu mă înşală. O să ziceţi că nu sunt nici prima, nici ultima. Şi totuşi, poate că dacă m-ar înşela cu femei de vârsta mea sau mai tinere aş putea să înţeleg. Poate chiar mi-aş face mustrări de conştiinţă că nu sunt suficient de atrăgătoare şi de asta el caută diversitatea sau noutatea la altele mai frumoase şi mai tinere.
Soţul meu mă înşală. O să ziceţi că nu sunt nici prima, nici ultima. Şi totuşi, poate că dacă m-ar înşela cu femei de vârsta mea sau mai tinere aş putea să înţeleg. Poate chiar mi-aş face mustrări de conştiinţă că nu sunt suficient de atrăgătoare şi de asta el caută diversitatea sau noutatea la altele mai frumoase şi mai tinere. Dar nu pot să pricep şi să concep să fiu schimbată cu femei mult mai în vârstă decât mine. Care ar putea să ne fie mame, şi mie şi lui. Cum poţi să trăieşti cu asta?

Doru şi cu mine ne ştim din şcoală. Am copilărit pe aceeaşi stradă, am împărţit câteodată şi aceeaşi bancă din clasă, am descoperit aproape în acelaşi timp ţigările şi alcoolul. Nu sunt o puritană, şi nici faptul că sunt proaspătă mămică nu mi-a schimbat firea destul de libertină. Îmi place să fac dragoste şi nu mă dau în lături de la nimic nou în materie de sex cu soţul meu. Ne-am căsătorit când aveam amândoi 21 de ani, şi eram studenţi în București. Am locuit înainte de căsătorie împreună, părinţii noştri ştiau despre relaţie, iar oficializarea a venit ca fiind ceva firesc. După ce am terminat facultatea a venit şi copilul. Acum am 25 de ani şi sunt în concediu maternal de un an.
El are un job bun într-o multinaţională, iar faptul că eu stau acasă de un an, iar cariera lui a progresat destul de mult în timpul ăsta ne-a cam înstrăinat în ultima vreme. Doru a început să muncească mult, să vină din ce în ce mai târziu acasă, să plece tot mai des în deplasări.

 
Dar am pus totul pe seama schimbării de situaţie din familie, a hormonilor mei, a oboselii şi tot aşa. Ca să-i caut scuze lui Doru am invocat până acum toate astea, dar am ajuns la capătul listei de pretexte şi lucrurile nu sunt mai bune.
 
Într-una din plecările lui cu firma, astă vară, şi-a uitat laptopul de serviciu acasă. Până când a trimis un şofer să-l recupereze a trecut o zi, şi în timpul ăsta am avut curiozitatea să-l explorez. Am găsit printre multe rapoarte, analize, tabele şi cifre nişte filme porno şi câteva poze cu el şi cu alte femei. La început am crezut că sunt colege de serviciu, dar în unele apăreau destul de tandri împreună, ceea ce m-a pus pe gânduri. Am scormonit mai mult şi am mai găsit două rezervări de avion pe numele lui şi a uneia Ioana, pentru luna următoare. Pe rezervări figurau şi datele de naştere ale celor doi. Ioana avea 55 de ani.
 
N-am făcut scandal, deşi eram foarte curioasă cine e Ioana asta şi ce o leagă pe ea de Doru. Am aşteptat să vină momentul ca să-mi spună că trebuie să plece în Italia, pentru un contract.
L-am întrebat dacă pleacă singur şi mi-a spus că da, că firma face economii şi nu-i nevoie decât de el pentru asta. Ştiam sigur că va pleca cu Ioana, pentru că biletele şi destinaţia coincideau.

Cât a fost plecat, am mers în vizită cu copilul la firma lui. Fusesem mereu invitată să-l vadă pe ăsta mic, şi am pretextat că uite aveam treabă în zonă şi am trecut pe acolo. Mă cunosc destul de mulţi colegi de-ai lui, aşa că nu a părut nefirească vizita. Din vorbă în vorbă am tras-o de limbă pe secretara patronului, pe motiv că nu ştiu cu ce companie zboară, cât mai costă biletele, etc. Am aflat că într-adevăr din partea firmei Doru a plecat singur, dar că de data asta el şi-a rezervat biletele, fără să mai apeleze la secretară.
 
Am concluzionat că Ioana nu e din firmă, şi mi-am propus să-l aştept la avion când se întoarce, să-i fac o surpriză.
Am reuşit. Erau bronzaţi amândoi şi se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi. Nu ştia niciunul că sunt acolo, în sala de aşteptare. El îşi lăsase maşina firmei în parcarea aeroportului, aşa că i-am urmărit până aproape de parcare. Ioana se ţinea bine pentru vârsta ei, dar nu putea să-şi ascundă, totuşi anii. Era o femeie bine, dar eu arătam mult mai bine decât ea, fără modestie.
 
Am hotărât să-i înfrunt şi când am ajuns în parcare m-am apropiat de ei.
Doru a fost blocat, Ioana era mirată. M-am simţit ca dracu de umilită. Pentru câteva minute am avut senzaţia că ei sunt un cuplu şi eu sunt intrusa. Nu invers.
 
Ne-am urcat toţi trei în maşină şi am dus-o pe Ioana acasă. Eu venisem la aeroport cu un taxi. Ea nu putea să ia un taxi ca să ne lase singuri. Doru s-a comportat ca şi când lucrurile ar fi fost fireşti. Pe drum înapoi spre casă mi-a spus că o iubeşte, că o cunoaşte de un an, şi că nu vrea să renunţe la ea. Deocamdată. L-am întrebat cum poate să se simtă atras sexual de o femeie care i-ar putea fi mamă. Soacra mea e chiar mai tânără, are 50 de ani. Atunci Doru mi-a dat un răspuns care m-a lăsat perplexă: „tocmai de la mama am prins gustul pentru femeile coapte!”.

Mi-a povestit apoi că iniţierea lui sexuală a fost făcută de mama lui, împreună cu o prietenă de aceeaşi vârstă. Amândouă erau despărţite de soţi, aveau aproape 40 de ani şi fii adolescenţi. Se adunau ba la una, ba la celaltă şi făceau sex, fiecare cu fiul celeilalte, învăţându-i pe băieţi tainele amorului. Aşa a rămas Doru cu dorinţa ascunsă de a căuta plăcerea sexuală la femei mai în vârstă. Iar eu n-am bănuit niciodată asta, deşi trăiam cu el de mai bine de cinci ani.
 
Mi-a spus că Ioana nu e singura cu care m-a înşelat şi că n-ar trebui să-mi fac probleme că mă va părăsi, pentru că îşi dă seama că nu are cum să-şi întemeieze o familie cu o femeie atât de bătrână.
Sinceritatea lui m-a dărâmat. Am rămas mută şi blocată în întrebarea: cum se poate aşa ceva? Cum e posibil să preferi o femeie în vârstă unei femei tinere care îţi aparţine, e soţia ta şi-ţi oferă tot ce-ţi doreşti în materie de sex?

Cum, îmi poate răspunde cineva la întrebarea asta? Eu încă mai caut răspunsul şi o cale de ieşire din căsnicia asta, care deja mi se pare cea mai oribilă farsă a vieţii.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cryy pe 3 Iul 2013, 13:52
    crina

    Doamne fereste ne de asa oameni.....

    0
    0

  • ioana pe 1 Iul 2012, 19:07
    invitatie

    Fetelor, veniti si voi sa ne distram impreuna pe cel mai nou si mai atragator site de dating pentru adulti: sex-in-romania.com (inscrierea este GRATUITA si distractia este GARANTATA).

    1
    0

  • dorinamira pe 14 Aug 2011, 21:31
    Asta nu e viata

    Nu te minti singura, tu si copilul tau meritati mai mult.Nu se va schimba si nu merita sa suferi.Familia fara respect, comunicare si intimitate, nu este familie.

    8
    1

  • georgianaanka pe 22 Iul 2011, 22:20
    SUNT SOCATA....

    HAI INTELEG CU IOANA AIA DAR CU MAIKASA E PREA DE TOT......DOAMNE FERESTE DE ASA OAMENI...

    8
    2

  • Ella pe 10 Iul 2011, 16:47
    Incredibil !

    Comentariul "batranului iubaret" m-a lasat KO, asta dupa ce experienta ta m-a lasat perplexa. "Sotioara e mereu pe primul loc." Ar trebui sa le fie rusine (lui doru si "iubaretului"). Rusine pentru ca, inainte de toate au femei care ii iubesc si care le sunt alaturi cu calitatile si defectele lor si apoi pentru josnicia de care dau dovada inselandu-le si mintindu-le, nefiind capabili sa le spuna: "Femeie, te vreau pentru toata viata, dar nu ma multumesc doar cu tine.". Am prieten de 3 ani, am trecut prin multe experiente in timpul acesta si mi-a fost alaturi cand am avut nevoie de el. Acum un an a facut greseala sa se imbete si sa ma insele cu singura fata care mi-a fost prietena buna, si asta chiar in patul meu. Mi-a spus la o saptamana dupa aceea, cu o fata de catel plouat si, prinzandu-ma intr-o zi in care oricine putea sa-mi spuna ca mi-a murit familia iar eu nu reactionam in niciun fel, nu i-am reprosat nimic.Doar i-am pus intrebari pe acelasi ton pe care intrebi "Cate paini mai sunt?", inainte de a pleca la magazin. Dupa ce am ajuns acasa si am realizat faptul ca nu glumise, ca chiar facuse asta, am cedat. Ca un copil care cade, se ridica, sta cateva secunde si apoi incepe sa planga. L-am iertat, am trecut peste, fiind sigura de iubirea si fidelitatea lui. Dar inca sunt zile in care ma urasc pentru asta, mai ales pentru ca acum, dupa ce mi-a spus odata, stie ca a doua oara e posibil sa nu mai trec peste si exista posibilitatea de a ma insela fara a-mi mai spune. Daca tu crezi ca poti trece peste faptul ca te-a inselat si ca, mai ales, poti suporta sa stii sigur 100% ca el inca umbla cu altele si chiar nu are de gand sa se lase..., atunci, abia atunci te poti gandi sa ramai impreuna cu el pentru copil. Dar, hei (!) poti face si tu acelasi lucru. Acum ca stii ca scopul lui a fost doar sa toarne un copil si sa-si asigure o gospodina pe tot restul vietii (asa-zisa intemeiere a unei familii), poti sa faci un compromis si sa traiesti in continuare cu el, dar doar in aceeasi casa. Ca barbat iti poti gasi pe altul ca sa vezi daca lui ii convine, daca il lasa orgoliul. Poate experienta de a vedea ca il inseala femeia lui il va face sa reflexioneze si sa isi dea seama ca, totusi, nu e bine si nici frumos ceea ce ti-a facut si iti face. Asta doar daca inca mai vrei sa fii cu el, dar din afirmatia cu iesirea din casnicia-farsa a vietii, deduc faptul ca nu mai vrei sa ramai cu el. In cazul asta: avocat=>divort ( spui totul la divort, inclusiv experienta asta si gusturile lui in materie de femei, deoarece te-ar putea ajuta la obtinerea unei pensii alimentare mai mari ^^). Insa.. daca vrea atat de mult sa aibe o familie intemeiata nu cred ca ii va placea cand ii vei pomeni de divort si, data fiind situatia lui psihica nu stiu cat de usor iti va fi sa scapi de el. Sper ca foarte usor, chiar daca pare convins ca ceea ce face e bine si ca are familia intemeiata la care s-ar putea sa nu vrea sub nicio forma sa renunte. Mult noroc si sper ca te-a ajutat la ceva comentariul meu. Ai grija de tine si de copilasul tau!

    6
    1

  • un "batran" iubaret de varsta  pe 1 Iul 2011, 08:19
    Ai doua variante....si un milion de subvariante :-)

    Nu ma impuscati din start.... eu am o amanta de varsta mea si una de 45 de ani , cu care fac amor rar, lunar, de peste 10 ani.. Si totusi, sotioara mea este mereu pe primul plan . Nu am fost in delegatii niciodata cu ele.... Deci vorbesc din oarecare cunostinta de cauza.... Este foarte greu sa iei o decizie, sigur inca il iubesti. Daca te simti in stare , vorbeste cu mama lui , sa vezi cum a gandit ea si ce motivatie a avut cand l-a initiat. Daca esti mai "comoda" sau foarte permisiva, ramai cu el si incearca sa intri in joc, cu conditia sa detii tu controlul, in timp .Nu inainte sa vorbesti cu el si sa iti dai seama daca te va iubi mai mult pentru aceasta mare favoare care , ipotetic, i-o vei acorda. Dragostea adevarata este numai una, iar o prietenie intima cu o alta persoana se bazeaza numai pe sex. Nu ar trebui sa se confunde intre ele. In 5..10 ani, tu vei avea castig asupra lui, dat fiind ca esti inca (foarte) tanara si iti place sa faci amor foarte mult. Dar,vazand ceea ce ai scris vis a vis de pasiune si iubire , cred ca ar fi mai bine sa te desprinzi treptat din relatie, pentru ca poate nu ai rabdare atata timp si ptr. ca sigur poti gasi un tip care sa te puna mereu pe primul plan , la locul pe care il meriti in viata lui . Capul sus ........si mergi inainte ! :-)

    3
    4

  • Aliana pe 6 Mar 2011, 17:15
    Dezgustator...

    Nu-mi vine sa cred....Trebuie sa te desparti cat mai repede de el;si cred ca sotul tau ar face bine sa consulte un specialist cat mai repede posibil(cea ce a facut mama sa e de asemenea fara cuvinte...si ea ar trebui sa cunsunte un specialist alaturi de fiul ei)Mult noroc in viata!!!!Meriti:*:*:*

    4
    1

  • aida pe 21 Feb 2011, 02:19
    asta pune capac la toate!

    e clar ca are o problema psihica.ai doua solutii ,sa/ti sacrifici viata incercind sa/l ajuti pentru ca asa ai promis "si la bine si la rau",caz in care trebuie sa il convingi sa mearga la doctor pt ca are nevoie de ajutor sau sa fugi de rupi pamintul fara sa te uiti inapoi.chiar nu are rost sa judeci faptele lui ,crede/ma e bolnav,are nevoie de medicatie.

    9
    1

  • IonelaDina pe 20 Feb 2011, 21:17
    Viata este mult prea frumoasa ca s-o irosesti!

    Tanya are mare dreptate........fugi,nu mai sta.Nu are nici un rost.Esti mult prea tanara si viata merita descoperita si traita din plin si mai ales frumos.Nu are nici un rost sa te framanti si sa suporti niste magarii asa mari din partea sotului......offff si mai ales copilul.Merita ceva mult mai bun,ce educatie ii poate da el????Inchide acest capitol trist din viata ta si incepe altul frumos. Mult succes!

    7
    0

  • tanya.tanya pe 20 Feb 2011, 18:32
    chiar nu mai ai dc

    nu vad nici un motiv care te-ar face s ramai cu el,multi/multe spun ca micutul este intre voi si ca trebuie sa aibe ambii parintii...dar nu merita ca tu sa suferi toata viata pentru el,ptr iesirile lui care nu sunt deloc normale,...tu trebuie s fiii cea care pune punct relatiei,...nu pot sa-mi da seama ce mama are,incredibil......pune punct si pleaca,lasa-l cu banii si cu babele lui,tu meriti mult mai mult......pe de alta parte nu e tocmai ok sa aruncam toata vina asupra lui...vina se imparte jumate-jumate intre el si mama lui,,,nu mi vine s cred...nu-mi pot imagina ce educatie ii va da el copilului...trebuie s pleci d langa el,in primul rand ptr tn ca femeie,si in al doilea rand ptr copilul tau care merita o educatie exemplara...te poop s fii sanatoasa si puternik ptr copilul tau bafta

    9
    0

  • jacqueline pe 20 Feb 2011, 17:07
    nu!

    cu siguranta nu! parerea mea. pt ca nu meriti asta. esti frumoasa ,tanara si inteligenta,iar faptul ca ai un copil cu el ,asta nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici viata. sunt sigura ca atunci cand va fi mare iti va da perfecta drepatate daca hotarasti sa te desparti de doru.

    9
    0

  • Love pe 20 Feb 2011, 16:05
    :(

    Nu mai are rost sa stai in asa familie...Isi bate joc de tine si de copil. Si gandeste-te cand o sa fie ala mic mare...si o sa-i zica lumea despre asta...E ceva inuman si nici o femeie nu merita asta

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod