Cum să-l seduci dacă are deja o iubită. 10 trucuri

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte.

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte. Fie că nu-i cunoşti iubita, fie că nu ţi-a mai plăcut demult un bărbat aşa de tare, te simţi tentată să porneşti atacul. Iată ce poţi face ca să-l seduci într-un mod subtil, dar eficient!

1. Fii o prezenţă feminină şi cochetă ori de câte ori îl vezi


Bărbaţii se uită după alte femei, chiar dacă sunt cu iubita de mână. Aşadar, adoptă o atitudine de femeie fatală, poartă tocuri, părul lăsat pe spate şi arcuieşte-ţi genele cu rimel din belşug. Atrage-i privirile cu sex-appeal-ul tău! Fii o tipă fermecătoare ori de câte ori ştii că va fi şi el prin preajmă. Dacă iubita lui nu se mai îngrijeşte, iar cei doi sunt de mult timp împreună, sigur va fi atras de o prezenţă feminină seducătoare.

2. Fixează-l cu privirea


Când ieşiţi în oraş, priveşte-l ocazional, iar când el se uită la tine, zâmbeşte-i pentru o secundă şi întoarce privirea. Acest gest îi va sădi în minte întrebarea: "Oare mă place?" şi instantaneu îi va creşte pulsul! Dacă el începe să se uite tot timpul la tine, schimbă însă tactica şi ignoră-i privirea.

Nu va şti dacă i s-a părut sau nu că eşti atrasă de el. Cu siguranţă îi trezeşti interesul.

 

3. Împrieteneşte-te cu amicii lui


Încearcă să creezi cât mai multe relaţii de prietenie cu cei din jurul lui. Astfel, creşti şansele să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. Iar dacă amicii lui te plac, ar putea să vorbească admirativ despre tine chiar cu el.

4. Apropie-te mai mult...

 

Dacă nutreşti sentimente puternice pentru el şi visezi să ai o relaţie cu el, atunci încearcă întâi să fii amica lui. În acest fel vezi dacă vă potriviţi şi dacă merită să mergi mai departe. Atrage-l în conversaţii mai serioase, despre aspiraţiile voastre profesionale, despre pasiunile voastre. Arată-i cine eşti tu cu adevărat şi observă care este feed-back-ul lui.

5. Cere-i ajutorul


Un alt mod de a-l seduce este să joci rolul domniţei la ananghie. Roagă-l să te ajute cu ceva, după ce observi care sunt lucrurile la el se pricepe. Dacă îl faci să se simtă bine îi pielea lui, pentru că te poate ajuta, va începe să aibă unele sentimente pentru tine.

6. Tu şi prietena lui


Desigur, dacă încerci să cucereşti un bărbat care are deja o iubită, e cazul să o iei şi pe ea în calcul. Nu pica însă în capcana de a o copia.

Dimpotrivă, încearcă să te distingi de ea. Ca să-i captezi atenţia, e cazul să-l atragi cu ceva ce nu găseşte când ajunge acasă. Aşa că analizeaz-o un pic pe iubita lui şi vezi la ce capitole ai putea să o surclasezi.

7. Flirtează folosind limbajul trupului


Dacă iubita lui este prin preajmă şi nu te poţi abţine să nu flirtezi cu el, fă-o într-un mod subtil, astfel încât să-l cucereşti, fără ca iubita lui să se prindă şi fără ca el să-şi dea seama de intenţiile tale. Cea mai eficientă tehnică este să flirtezi folosind limbajul trupului. Aşază-te în faţa lui (prietena, logic, se va aşeza chiar lângă el) şi imită-i poziţia corpului, dar în oglindă. Dacă îţi modifici poziţia corpului în funcţie de a lui, îi vei transmite că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

8. Arată-i că îl înţelegi


Este posibil ca relaţia lui să fie presărată cu multe certuri, iar el să fi strâns câteva frustrări. Se poate întreba dacă iubita lui este femeia potrivită pentru el.

De aceea, e foarte important să-i arăţi că tu îl înţelegi din toate punctele de vedere. Când purtaţi o discuţie, foloseşte exprimări care să insinueze că tu îi împărtăşeşti gusturile, părerile... Încearcă să fii empatică, dar fără să faci doar ce crezi că i-ar plăcea el.

9. Obţine momente în care să fii singură cu el


Organizează o ieşire când ştii că prietena lui nu e în oraş sau roagă-l să te ajute cu ceva, cum ar fi instalarea unui program mai complex în calculator. Încearcă să obţii timp petrecut doar cu el. În acele momente aplică sfaturile de mai sus, dar, în plus, flirtează cu el într-un mod mai evident. Atinge-l ocazional, fă-i câteva complimente, dar nu-i spune direct că te simţi atrasă de el, pentru că vei ucide suspansul prea repede.

10. Construieşte o relaţie virtuală


În era Messenger-ului şi a Facebook-ului poţi seduce foarte uşor un bărbat care are deja o iubită. În plus faţă de sfaturile de mai sus, ar trebui să cochetezi cu el şi pe internet, acolo unde nu îi este teamă că iubita lui l-ar putea prinde pe picior greşit.

În plan virtual îţi vei da seama dacă te place cu adevărat pentru că va avea mai mult curaj să-şi manifeste atracţia. Aşadar, poartă cu el conversaţii lungi şi profunde, flirtează jucăuş, lasă-l să-ţi cunoască personalitatea şi să decidă dacă tu eşti femeia potrivită pentru el.

 

Comentariile 1-50 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lilian nikky pe 22 Sep 2017, 17:16
    how i win my husband back

    Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    0
    0

  • Cineva pe 17 Iul 2017, 21:26
    Serios?

    Nu stiu cum puteti posta asemenea articole care pot fi chiar periculoase in special in cazul adolescentelor...Natalia Irimia, daca consideri ca esti demna de asemenea postari, iti sugerez sincer sa te reorientezi pe articole mai educative, de exemplu cum isi pot focaliza fetele astea atentia asupra lor, atitudinii, obiceiurilor si comportamentelor lor...opriti-va din a mai vinde gogosi ieftine si fara rezultat pe termen lung...o spun si din proprie experienta, o asa relatie foarte rar va merge pana in punctul in care sa fie atat de iubita si respectata femeia incat sa fie ceruta de nevasta..barbatii cauta placeri ca sa isi demonstreze ca mai pot mai ales dupa o anumita varsta alegand victime mai tinerele care sunt mai disponibile si fragile..si degeaba spune-ti ca nevasta de acasa merita sa fie inselata ptr simplul fapt ca a uitat de ea insasi, vreau sa va spun ca nu e tot timpul asa...chit ca femeia de acasa e frumoasa, realizata profesional, ca sa nu mai zic ca face pe dracu in patru sa il tina pe barbat langa ea, el tot o da cu aia in stanga si dreapta sa se simta cocos, sa simta ca el detine controlul...ptr mine asta e o slabiciune, o ipocrizie si un narcisism crud...si o spun din proprie experienta...credeti ca m-am simtit bine fiind alaturi de el, intelegandu-l asa cum scrie in articol, si pentru ce? cu ce pret? de ce sa va incurcati cu unu luat daca va puteti incurca cu unu care de-abia asteapta sa fie in bratele voastre? o asa relatie nu poate decat sa va aduca nivelul vostru de incredere la 0! credeti-ma nu aveti cum sa il schimbati prin metode perverse si manipulative ptr ca barbatul nu e prost si simte...cu cat recurgeti la tot felul de smecherii cu atat va respecta si mai putin sau si mai rau o sa va urasca pentru ca vreti sa il schimbati...rolul vostru e limitat, trebuie sa taceti si sa inghiteti....la propriu si la figurat...presupun ca rolul vostru in viata e mai mult de atat. Eu una m-am lecuit. Principiile si valorile mele sunt mai presus de asteptarile infantile al celorlati.

    0
    0

  • g. nedelcu pe 12 Iul 2017, 12:05
    Sugestie umila....

    Pace! Poate ca ar fi mai bine sa-si canalizeze eforturile creatoare catre ceva mai util. Sa invete o limba straina, studierea Bibliei, un voluntariat la un camin de orfani/ Spital,.... E periculos sa sapi groapa altuia..... O zi buna!

    0
    0

  • sarba pe 6 Nov 2016, 14:39
    ... Dacă vă iubește se va sătura ȘI de voi intr o zi. mereu e una mai bună.

    ce de baliverne, auzi! dumnezeu le aranjeaza pe toate! aham! sa mi aduca si mie p*la iubita, serviciul dorit si sa ma scuteasca de jeguri. tocmai kktul vostru de mnezeu va da da va indoaie. iubiti! barbatii vor sex si atat. nu e clar? oricum ei nu sunt fideli si proaste om fi sa fim si noi fidele. iubirea e o porcarie, o incurcatura de rahat. treziti va! nu orice femeie care iubeste un bou ”luat” este curva. nevestele grase si urate se sperie ca le pleaca masculul la alta? :))))))) ce bine! le e frica sa nu ramana singurele si grase. mamicile! oribilele nevestici, foste miresici siropoase :)))))))))) bravo baieti, luati le la rand, cu nevasta, fara nevasta, rupeti. daca s proaste!

    0
    0

  • Doru pe 8 Feb 2016, 02:04
    ACEASTA METODA A FOST UN ESEC PENTRU MINE

    AM INCERCAT SA SA-L SEDUC PE UN TIP CARE AVEA DEJA PRIETENA SI AM URMAT TOTI PASII DE MAI SUS , DAR IN SCHIMB M-AM ALES CU UN MANDAT DE ARESTARE.

    3
    0

  • catalina pe 21 Sep 2015, 15:07
    amanti

    buna,am cunoscut un baiat cu doi ani in urma..mi-a placut si i-am cedat,dupa aia am aflat k are prietena si mai e si insarcinata)am continuat legatura,dupa care el mia propus sa fim amanti,eu am acceptat propunerea lui.dupa ultima data cind am avut relatii nu mi-a mai dat semne si nici comportamentul sau nu mi-a placut...ce pot sa fac??

    0
    0

  • iuli pe 9 Oct 2014, 11:04
    moravuri usoare

    aha..sa inteleg mai bine.El e fericit cu o alta femeie.Iar tu pentru ca il iubesti vrei sa il desparti de una care il iubeste si pe care o iubeste si cu care e fericit pentru ca tu sa fii fericita.Frumoasa iubire!Felicitari femeilor.Sunteti niste sensibile!

    7
    1

  • iulia pe 16 Iul 2014, 21:53
    re

    nu vreau sa ma bag in relatia lui.Deloc nu il deranjez cu mesaje s-au restu cand il vad afara imi las capu in pamant.Pt ca nu da bine nici pt mine distrugerea unei relati.Dar in astea cate-va luni de cand il cunosc am ajuns de m-am indragostit de el ceea ce uitasem demult de la atatea dezamagiri. nu i-am dat de stiut despre sentimentele mele l-am lasat sa creada in continuare ca nu este nimic mai mult intr-e noi decat o prietenie.Dar dorul lui ma sufoca...parca inebunesc...cand il stiu afara imi tremura genunchi,cand vine la mn la munca imi tremura vocea ma balbai nu rostesc cuvintele corect,practic nu mai am control asupra mea cand este aproape de mine.DESI CA ASI VREA SA STIU CE SA FAC? SUNT LA PAMANT SI CHEAR NU STIU CE SA FAC :((((

    2
    3

  • iulia pe 16 Iul 2014, 21:45
    ajutor

    M-am indragostit de un barbat fermecator.el este intr-o relatie care scartie pt a a prins-o pe prietena lui cu altul in pat si etc.Imi place foarte mult de el lucram la 4 metri distanta unu de altu ori de cate ori am ocazia sa arunc o privire spre el (fara ca el sa ma vada desigur) il vad ca se uita spre mine.Simt ca si el este atras de mine dar ceva il retine desi nu relatia lui il retine...el nu a inselat-o pe ea desi ca a venit la mn in casa eram singuri...ne-am furat o inbratisare si un sarut pe obraz ne uitam unu la altu cu niste ochi bulbucati si inghiteam in gol...Ca daca ne-ar fi vazut cineva ar fi zis ca cersim mila unu altuia:((((

    3
    0

  • simona pe 25 Iun 2014, 04:47
    :)

    lam cucerit multumes... si voi astea care tot latrati ca vezi doamne noua near place sa ne ia cineva iubitu... nu draga nu near place si suntem sigure ca nu nil va lua niciodata pentru ca noi suntem mereu imbracate sexi pt el si il incurajam in tot ceea ce face...

    3
    1

  • Natalia pe 19 Feb 2014, 20:18
    numai să încerce)

    sunt îndrăgostită (nu de prieten străin), e al meu în întregime și sunt sigură că n-o să se cumpere la așa trucuri (am o senzație că în genere nu mai vede fete decît pe mine, s-au terminat fetele de pe terra, am rămas eu unica) dar dacă s-ar întîmpla ca vri-o ”moață” să încerece să-mi cucerească iubitul, o doamne aplic toate procedeele de luptele pe care le cunosc (fiți siguri că cunosc destule, ex :flocăitul)

    3
    5

  • RALUICA pe 10 Feb 2014, 11:35
    BARBATII

    cand o femeie desparte un barbat de prietena,iubita,sotia sa intr un final si ea va pati la fel.nu e vb de destin,dzeu sau orce altcv...doar asa e...e imposibil ca un barbat ce a inselat o pe prima sa n o insele si p a doua oricat ar iubi o...asa e creieru barbatului,niciodata nu se impotriveste instinctului

    12
    3

  • NIKOLETTA SLUSER pe 8 Feb 2014, 18:31
    DRAGOSTE

    LAM CUCERIT THANK YOU

    8
    4

  • Aurora pe 4 Feb 2014, 22:01
    Greseli in dragoste!

    Daca cineva te cucereste la inceput,si mai tarziu afli ca este combinat,ramai cu inima sfaramata.Dar viata merge inainte.

    9
    0

  • bebcu pe 20 Nov 2013, 16:32
    fetelor

    fetelor dak alta se baga in relatia ta cu pertenerul....cum te'ai simti... chiar dak te iubeste cu adevar asa cum zice ...shi vine una shi filtreaza q el...o sa cedeze....cat de mult te'ar iubi...barbatul mereu o sa vrea ceva nou

    8
    2

  • iulia pe 8 Nov 2013, 14:58
    baietii

    plac un baiat foarte mult,are iubita si imi este rusine sa ma dau la el ce sa fac?

    5
    2

  • lorelay86 pe 2 Nov 2013, 09:36
    pfff

    doamne, astea-s sfaturi?! daca intri in asa ceva, vezi-ti de viata ta, fata! mai sunt altii care asteapta si inca free! Nu te complica, prin asta denota o fire rea.

    6
    2

  • alina pe 9 Oct 2013, 21:08
    Priveste lucrurile din alt unghi

    Fetelor fiti smechere!Decat sa va certati mai bine luati aminte la sfaturile de mai sus ca sa stiti pe viitor de ce sa va feriti.In plus orice "prietena" care vrea sa va fure iubitul la un moment dat se da de gol cumva si puteti sa va dati seama .Iar daca e o straina cu care nu aveti legatura puteti sa faceti altceva.Daca vedeti ca situatia din relatia voastra nu e prea roz incercati s-o schimbati.Imbracati-va mai sexi,fiti mai intelegatoare fata de parteneri.oferiti-i spatiu necesar,nu-l mai cicaliti si criticati toata ziua ,mai faceti cate o surpriza din cand in cand si cel mai important asigurati-va si ca sexul merge bine.Si daca aveti grija de toate aspectele astea atunci nici un barbat n-o sa va lase pt alta.Mereu ganditi-va ce ar putea alta sa-i ofere si nu-i oferiti voi si atunci lucrati in sensul asta.Si o sa fie bine.

    10
    1

  • xy pe 7 Sep 2013, 17:16
    Intr-un fel sunt bune!

    Buna!Sunt.....si as vrea sa va spun ceva important!Eu am un prieten,iar el nu cred ca ma place deoarece are deja o iubita!Nu stiu ce sa ma fac!Dar sa va mai spun ceva:daca il aveti prieten,bucurati-va ca il aveti macar prieten,fiindca,presupun,ca daca ii veti spune ca il iubiti,atunci poate nu-i va placea si veti strica toata prietenia!Asa ca va sugerez sa lasati balta...aceasta pagina este pentru cei care sunt invidiosi si vor neaparat sa gaseasca o cale!Avea dreptate anonim!Nu va bagati!

    6
    1

  • alexandru pe 28 Aug 2013, 15:59
    despre

    dar sa seduci o fata care are deja iubit? care sunt regulile?

    2
    2

  • jtm olala pe 7 Aug 2013, 16:17
    el :*

    Deci .. Clar ca sunt in situatia asta ! imi place ft mult baiatul ala , il vreau pt mine stiu ca are iubita si ma gandesc deseori ca daca cineva mi-ar face si mie ce fac eu m-as simti prost si as suferi ! dar daca il iubesti cu adevarat faci tot posibilul sa fi cu el , numai conteaza cei din jur ! daca el o iubeste pe iubita lui nu se uita la altele , numa filtreaza cu altele va fo doar cu cea pe care o iubeste .. asa ca numai comentati .. ca este ft greu ssa fi indragostita de un baiat care are pe altcineva!doar acez$a persoana stie cat e de greu .. restu pot sa vorbeasca cat cat vor ca nu stiu cum e !

    5
    0

  • nely pe 19 Iul 2013, 10:17
    seductii

    sa fim serioase ori cine judeca pe ori cine din gelozie sau invidie dar tipu daca te iubeste cu adevarat nici dracu nu are ce ii face da pi o curva cum ziceti voi . si apoi daca ati fi voi in locu lui sa fiti cele seduse ce mai zicetiii var displace nu

    4
    1

  • hap pe 1 Iul 2013, 17:24
    nu e f corect dar e adevarat

    asa e,daca ati citit aveti ceva de-a face cu subiectul!!! uite cum sta faza:adevarul e ca poti lua iubitul oricui,indiferent daca o iubeste pe alta sau nu,tot timpul sunt trucuri si masinatii!insa nu vei fi niciodata fericita definitiv si pt tot restul vietii cu el,ai sa vezi!ceva va lipsi,vei incepe sa te gandesti la ce ai facut si la cat de ...influentabil a fost el,va incepe sa iti reproseze lucruri si in final tot visul tau roz se va duce de rapa..aici nu vorbesc de un flirt banal sau de un one night stand ci de a lua iubitul alteia pt a trai o viata cu el: ei bine,nu merita! tot efortul investit si toata suferinta ta vor fi fost in van,mai bine sa incepi curat,ai de 1000 de ori mai multe sanse sa fie ok pana la urma! iar in lumea in care traim va fi intotdeauna una mai frumoasa si mai buna CHIAR DECAT TINE si deci asa cum l-ai luat tu,ti-l va putea lua si ea la randu-i,daca e atat de uns cu miere ca se bat femeile de la el!!! si inca ceva, ochestie pe care am citit-o nu de mult : daca vei face in continuare ce ai facut pana acum,vei primi intotdeauna ce ai avut deja! hahaha.adevarul e ca daca relatia lui nu e ok oricum se va strica,fie ca esti tu fie ca e alta dar e mai bine sa nu fii tu,ai sa intelegi de ce dupa ce o vei face!............

    6
    0

  • catalina pe 21 Iun 2013, 01:40
    plus

    am uitat sa mai mentionez un lucru,chair daca sa zicem ca reusesti sa il desparti de iubita lui si esti cu el cum poti fi fericita intr-o relatie cand te gandesti ca a renuntat la fosta pt o alta???acelasi lucru se poate repeta oricand deci nu se merita.

    9
    0

  • catalina pe 21 Iun 2013, 01:34
    mi se pare josnic

    sunt curioasa daca cine a scris articolul i-ar conveni sa se desparta de pers iubita din cauza uneia/unuia. Este cel mai josnic lucru plus ca atunci cand iti clatesti o relatie pe lacrimile altuia acea relatie nu va avea niciodata un viitor si la un moment dat vei plati inzecit,chiar daca placi pe cineva si stii ca este intr-o relatie sau chiar daca nu stii si afle ulterior stai in banca ta,asa cum tu il/o placi pers cu care el/ea este are sentimente mult mai puternice si ii leaga f multe lucruri si ar tb sa ne gandim daca este etic sa facem asa ceva. Eu una am trecut prin asta si niciodata nu as putea sa fac asa ceva nici daca ar mai ramane doar un singur barbat pe pamant. Deci fetelor aveti demnitate si cautati un baiat singur :)

    6
    0

  • Casandra pe 16 Iun 2013, 15:13
    Barbati

    Inca un lucru. Sunt de acord cu Cristiana D.. Nu e cazul sa fim ipocrite. Si o fata cuminte se poate indragosti de un barbat luat, tocmai pentru ca nu e versata ca ALTELE. daca el vine si se da pe langa tine si va indragostiti sau, mai rau, numai TU te indragostesti, si abia dupa ce iti faci o gramada de ganduri si iluzii afli ca el are o prietena, ce mai faci Stai si suferi ca proasta?! Nu, incerci ceva. Bineinteles, daca esti relativ puternica si sti sa iti controlezi sentimentel, ramai rationala si il lasi. Mergi mai departe. Suntem oameni si avem sentimente din cele mai complexe. Daca eu as avea un iubit care nu m-ar iubi si ar iubi-o pe alta, iar ea la randul ei ar fi o fata care l-ar iubi, desi m-ar durea, l-as lasa cu ea si as merge mai departe fara el. Ar insemna ca nu el era cel potrivit pentru mine si mi-as cauta jumatatea. Un lucru mai am de spus: indiferent daca cel de care te-ai indragostit are sau nu o prietena, atata timp cat lasi lucrurile sa mearga de la sine si nhu te comporti ca o usuratica, dar nici nu pui o bariera: GATA! ASTA NU!, Dumnezeu le va aranja pe toate. Daca el e al tau si tu a lui, soarta va va aduce impreuna.

    7
    0

  • Casandra pe 16 Iun 2013, 14:59
    barbati

    Ideea e urmatoarea adevarul e ca nu-i normal sa te bagi in relatia eltei fete. Asa cum tu iubesti si ea iubeste. depinde, insa de situatie. daca relatia lui cu ea nu e bazata pe sentimente pure, pe iubire si respect reciproc, iar lucrurile intre ei nu merg bine, dar voi nutriti sentimente puternice si chiar ati putea forma un cuplu ca lumea, n-ar fi tocmai o problema. nu inseamna ca esti o usuratica daca iubesti. Totusi, daca ecel cuplu are o relatie serioasa, solida, bazata pe sentimente frumoase si pe deasupra mai vezi ca tipul nu-ti acorda atentie, ar trebui sa o lasi balta si sa iti verzi de viata ta. daca Dumnezeu vrea sa fiti impreuna, nu trebuie sa faci nimic, fiindca lucrurile se vor rezolva de la sine. Bine, acuma, ca exista mâţe care nu au altceva ce face, e altceva. nu stiu, depinde de situatie, de genul de relatie pe care cei doi o au so pe care o are el cu tine.

    3
    0

  • WonderWoman pe 25 Mai 2013, 21:08
    lol

    cat de curva sa fii sa te bagi in relatia altuia?? gaseste-ti naibii unul care e singur. si tu, care ai scris articolul, probabil esti cea mnai curva dintre toate :)) fetele care fac asta dau dovada de cel mai infect caracter si sa fim sinceri..oricine ar zice ca sunt curve. eu am patit asta pt ca ma purtam f urat cu iubitul meu si o curva i-a propus sa fie cu el..bineinteles ca dupa o luna s-a intors la mine asa ca va rog, curvelor, stati dracu in banca voastra sau impuscati-va.

    10
    1

  • anonim pe 5 Mai 2013, 18:58
    Parerea mea...

    Sunt de acord cu aceste sfaturi. Dar nu m-as baga daca are iubita.

    8
    0

  • .... pe 17 Apr 2013, 17:29
    De ce va jigiti????

    Multe fete sunt in aceasta situatie si nu inteleg de ce va jigniti...Daca o fata cu un baiat sunt combinati nu inseamna ca sunt casatoriti si ca vor ramane mereu un cuplu!!!Desigur nu e corect sa furi iubitul sau iubita altuia/alteia,dar nnu iteleg de ce sa nu ai dreptu sa fii cu acea persoana pe care o iubesti,sentimentele se schimba si daca e de acord si acel baiat atunci nu inseamna ca i-l furi ci pur si simplu ai aparut tu in viata lui si si-a dat seamam ca pe tine te iubeste mai mult!

    3
    4

  • Anonim pe 18 Mar 2013, 19:10
    :-j

    Poate vi se pare ca aceste decizii sunt luate de "curve" dar faza e ca poate unele fete chiar iubesc acei baietii mai mult decat iubitele lor defapt.Shii faza e ca spre exemplu eu am suferit mult din cauza unui baiat pt ca el avea o iubita doar ca sa ma faca pe mne geloasa.Poate ca nu e o decizie buna . Dar vreau sa`l recastig pe acel baiat.Pt ca inainte el ma placea dar am facut greseala sa il refuz . Shi as facea aproape orice sa il recastig chiar shi apeland la astfel de situatii pt ca acm e cu cnv care nu il iubeste cu adevarat.Dar eu chiar il iubesc! :(

    8
    3

  • eleni pe 23 Feb 2013, 19:50
    ce vreau eu

    vreau sa il iau pe printul charles.stiu ca este "luat",dar ce sa fac??un sfat?

    16
    1

  • Sonia pe 9 Feb 2013, 14:49
    Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

    Ce s-au terminat barbatii? De ce sa-i iei barbatul alteia? N-as accepta niciodata o relatie cu un barbat care are deja pe cineva. N-as putea sa ranesc sufletul unei femei, pentru ca stiu ce inseamna.

    8
    1

  • Alexa pe 7 Feb 2013, 13:14
    ????

    Sfaturi care sa te ajute sa furi iubitul altei fete?WTF?Am eu un sfat pentru amatoarele de furat iubiti:bagati-va mintile in cap si cautati-va baieti singuri!

    10
    2

  • mia pe 24 Ian 2013, 23:07
    sfaturi pentru curve

    o femeie cu cap nu se baga in relatia altei femei. aceste sfaturi sunt luate doar de panarame care nu au altceva mai bun decat sa strice linistea in casele oamenilor. niste retardate sunt acele care urmeaza aceste sfaturi pentru destramarea unei casnicii.

    22
    2

  • andreea pe 9 Ian 2013, 12:40
    relatie

    niste sfaturi foarte bune....am sa la aplic!!!!..;):X

    7
    8

  • elena pe 5 Ian 2013, 15:29
    iubesc si eu pe cineva

    imi place de un baiat dar cred ca lui ii place de alta fata...ce sa fac ?va rog un raspuns urgent...

    5
    3

  • edvina pe 29 Dec 2012, 12:34
    relatie

    pai si eu am un prieten si el are o iubita dar mie omo place de el si nu mam putut abtine sa nu ma bag in seama cu el acum noi vb la telefon si ea nu stie el de cate ori vine la ea acasa el defapt vine la mine sa ne intalnim stiu ca nu e bn ce facem dar ...daca ea nu a stiut sa il tina aproape de ea ...soarte =))) in plus eu sunt mai feminina decat ea eu am 16 ani si ea 13 si el are 17 deciii totusi ii o diferenta mare eu ma bucur de el si pe ea .....dao dracului =)))

    6
    6

  • eu pe 23 Dec 2012, 18:04
    ce usor ...

    Ma gandesc la faptul ca un articol de genul acesta a citit si "multilingvista" care a reusit cu ajutorul lui - apropo e atat de adevarat ca barbatii gandesc mai mult cu partea dintre picioare - sa distruga un camin, o relatie de 8 ani jumatate... Sa fim seriosi insa, nu e atat de mult vina celei care oricum nu te cunoaste ca om, e doar vina LUI...celui care i-ai oferit sufletul, viata, ore de nesomn pentru miile lui dorinte, sacrificii materiale pentru vise " masculine", e vina acelui om care dupa ce te-a tradat, te-a mintit, a decis sa ramana cu o noua "ea"... Intr-adevar oricine poate face asta, insa e atat de individuala povestea cand ti se intampla tie...Doamne, parca nici un rasarit de soare nu mai merita vazut, parca zambetul nici unui copil nu-ti mai incalzeste sufletul...Poate sunteti mandre de voi azi, cele care ati facut asta, insa sper in fiecare zi ca miile de lacrimi si durerea care ma lasa pustie vor fi platite vreodata de cei care, cu buna stiinta le-au creat...

    11
    2

  • Iulian67 pe 16 Dec 2012, 14:27
    Comentarii jalnice,de ex curva,proasta,javra...etc= halal

    In primul rand toti ne nastem LIBERI. Nimeni nu este proprietatea cuiva...femeie sau barbat Iubirea care naste gelozii,crime,invidie nu e iubire. Iubirea nu este o proprietate,nu o poti ingradi,limita,subjuga... A ne iubi semenii femei sau barbati nu inseamna FURT sau INSELARE. Bucurati-va de timpul prezent,de faptul ca esti iubit sau ca iubesti pe cineva,de iubirea reciproca, pentru-ca viata-i scurta, altfel veti regreta.

    7
    6

  • mona pe 22 Nov 2012, 20:28
    love

    oricine are dreptul sa lupte pentru fericirea lui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    22
    3

  • Cristian pe 21 Nov 2012, 13:08
    Salut

    10 Trucuri cum sa devi tarfa! bune trucuri!

    26
    8

  • RoxyIubesteUninger pe 13 Nov 2012, 23:35
    ...

    Nu va mai jigniti ! Omul mai greseste, cu voie sau fara voie. Nu va judecati, iubirea apare de oriunde..nu ati vazut niciodata un baiat bun sa iubeasca o ''curva'' , iar ea sa profite, iar dupa aceea, fetei i-a parut rau, pentru ca nu banii si luxul sunt fericirea, ci dragostea. Dragostea ne aduce impreuna. Dragostea ne uneste, ne intareste, ne soarbe de puterile negative si ne daruieste altele noi si mai puternice. Nu renuntati la dragoste pentru bunuri din viata asta. Cate familii au de toate si in casa lor e numai cearta. Iubiti si aveti grija unde va bagati, nu claditi fericirea pe necazul altuia si nu lasati mama cu copil fara tata. Nu stricati familii, oricat de mult l-ati iubi. Un copil trebuie sa aiba si mama si tata. Eu iubesc un baiat din toata inima, ma gandesc mereu la el. El are prietena acum si cred ca o iubeste. Dar stiu ca m-a iubit, nu am fost niciodata iubita lui, desi aveam ocazia. L-am respins de multe ori, dar ne-am indragostit unul de altul. Acum astept sa vad daca iubirea e mai mare decat orgoliul. Odata mi-a spus ca ii sunt simpatica si ca el face misto. M-am suparat atat de tare, eram asa trista, plangacioasa, isterica uneori. Acum nu stiu ce sa cred. La scoala spunea ceva de timp, ca si cum timpul a trecut si asta e. Alteori se supara din mici tampenii. Ma ia in brate si ma strage asa de tare, iar apoi imi da pace, privindu-ma cu patos in ore. Nu vreau sa fiu nesimtita, nu ma bag in relatia lui. Nici nu-l bag in seama,el se baga. Ce sa fac, oare? eu il iubesc atat de mult si astazi cand cantam ma privea atat de atent si serios. Sper sa-i fi intrat la inima. Cine stie? Eu il iubesc, dar nu ma bag, dar parca el ma vrea inapoi. Ii e dor de mine si mie de el. off.dragostea asta, la scoala cand aud ca el vb de altele, innebunesc. As vrea sa plec de langa el, sa nu-l mai vad si-mi trece,poate Dar daca ma iubeste, o sa vina la mine si in ultimul ceas. Iubirea adevarata invinge.

    6
    1

  • Adrian pe 10 Nov 2012, 10:15
    :)))

    Ce aveti mah? Asta-i sfat de curva profesionista :)))

    17
    2

  • idid pe 6 Nov 2012, 17:14
    Super am un iubit!!!!

    Am facut ce aci spus si acuma am iubit!!!!

    5
    3

  • iony pe 3 Nov 2012, 13:19
    wow nuuuuu!

    Ce articol!In nici un caz nu puteti da asa sfaturi!Cum adica sa sutineti ca unele ''fete'' (sa nu le sp altfel) sa fure iubitii altora.Nu e corect,nu face parte dintr-o educatie buna si ce tie nu iti place alteia nu ii face!SUNT DESTUI BARBATI LIBERI PE LUMEA ASTA!Sfat:Nu fiti curve ca se intoarce roata!!!

    13
    2

  • larissa pe 23 Oct 2012, 12:19
    subiect prost

    cum au spus cei de mai sus ..fata care se baga intr-o relatie este o CURVA si jumatate !! :p Sper ca fetele care vor citi acest "blog" sa gandeasca inainte de a face o prostie

    23
    2

  • andreea pe 15 Oct 2012, 10:54
    nu cred asa ceva

    nu cred ca asa atragi un baiat atat a fost de zis de la mine

    6
    2

  • Muresan Marian pe 10 Oct 2012, 14:07
    1 + 1 = ?

    1 + 1 fac doi! Dar unele curve nu stiu sa numere! Draga Domnule AUTOR, cata logica ai folosit cand ai scris acest articol 10 % ? In anul 2000 tori parinti le spuneau la copii lor "Asculatati inima". In ziua de astazi ce le spuneti ? "Asculati blogul" :))...

    11
    1

  • penis tenis pe 9 Oct 2012, 18:45
    ha!

    vai! si ce sa facem daca barbati liberi mai sunt?? sa stam cu tractoristi, ca cei buni sunt ocupati, plictisiti de fufele lor, si stau ca prostii cu UNA, doar sa nu fie singuri. LA asta nu va ganditi, ca le arde curu spre ceva nou?? NU e vorba ca esti curva, ce? Barbatii nu asteapta momentul potrivit ca noi sa ne despartim de actualul, ca sa ne f???? Si se mai intorc? Toti vrem sex. Aprecieri, chestii... Eu, spre exemplu, sunt maritata, nu-mi iubesc sotul si nu sunt fericita. Am intalnit un medic, sunt indragostita de el, nu i-am spus, dar si el e. Are o iubita. Eu nu ma bag in treaba lor, dar daca da un semn, il vrau al meu forever. ASta si astept: un om care sa ma iubeasca, nu un sot tembel care nici sa f.. nu stie si nici macar nu se duce la curve. Sunteti isterice, femei dragi. Sa stiti ca NIMENI NU e PROPRIETATEA CUIVA. Eu sunt a mea. El e al lui. Copiii? BIne merci, pensie alimentara, tatic de weekend, de cand e lumea asta. NU uitat, p..........a voastra nu e proprietatea sotului. Nici sc...*la lui nu e proprietatea voastra. Asa ca nu va mai smulgeti parul din cap si nu mai dati din deste pe tastatura, ca o stricati degeaba. NU pricepeti? Suntem liberi sa facem ce vrem. Punct. NU mai plangeti dupa penis.

    13
    5
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod