Te naști de 7 ori în această lume. La ce număr ai ajuns?

Culturile străvechi erau de părere că ne naștem de 7 ori înainte de a primi mântuirea. Sufletul era văzut ca o ființă tranzitorie, care se mișcă printr-un ciclu de nașteri și renașteri înainte de mântuire.
Sufletul nu moare niciodată, însă se naște în diferite corpuri și tranziționează. Conform acestor culturi, există câteva semne clare care indică faptul că te naști de 7 ori în această lume. 

Știai că te naști de 7 ori în această lume? 


1. Copilul


Aceasta este considerată prima naștere. Prima dată când sufletul tău vede lumea. Crești într-o lume în care nimic nu are sens și totul pare nou. Oamenii care se află în acest stadiu se simt copleșiți și au multe lucruri pe care nu le înțeleg. Toate lucrurile par a da greș sau chiar a merge exact invers față de cum au fost planificate. Aceasta este viața în care trebuie să începi să înțelegi lucrurile, pentru a te pregăti pentru următoarea viață.

2. Învățăcelul


Aceasta este a doua naștere sau prima renaștere a unei persoane. Sufletul nu mai este nou în această lume și a învățat să o înțeleagă.
Oamenii petrec această viață încercând să învețe lucruri, emoții, oameni, iar personalitatea lor ia forma unui învățăcel avid. Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului încercând să înveți lucruri noi, încercând să înțelegi ce gândesc oamenii, cum acționează și de ce fac ceea ce fac, atunci probabil ești în a doua ta viață.

3. Exploratorul


A treia viață este bazată de explorare. După ce sufletul a înțeles la ce să se aștepte de la viață și care sunt lucrurile pe care trebuie să le învețe, viața te va împinge să explorezi. Vei fi atras de idei noi, gânduri noi și locuri noi. Dacă ai sentimentul că există atât de multe lucruri de făcut și de văzut, dar atât de puțin timp, probabil că ești în cea de-a treia viață.
Sufletul tău caută experiențe pe care să le poată învăța și folosi. 

4. Îndrăgostitul


A patra viață aduce dragoste. Odată ce sufletul tău înțelege ce este și ce lecții trebuie învățate, încearcă să includă și dragostea. Vei găsi iubirea și în alte vieți, dar dragostea adevărată va veni în această viață. Ai înțeles deja cine ești, așa că următorul pas este să înțelegi pe cine trebuie să iubești. Cel mai bun aspect al acestei vieți este că vei găsi dragostea adevărată pentru totdeauna.

5. Câștigătorul


Cea de-a cincea viață este cea în care folosești tot ce ai învățat, experimentat și descoperit. Sufletul tău vine pregătit în această lume pentru a realiza lucruri.
Dacă simți că ești doar la un pas de succes, atunci îți trăiești a cincea viață. Dacă nu reușești să obții succesul, atunci este posibil să fii încă într-una dintre fazele anterioare și nu trebuie să te îngrijorezi.

6. Cel care oferă


În cea de-a șasea viață, returnezi ceea ce ai câștigat în viețile anterioare. Gândești în termeni de dat înapoi și de ajutat alte persoane. Dacă simți nevoia de a face lucruri pentru alții, dacă faci tot posibilul pentru ca oamenii din jurul tău să nu fie răniți, dacă te pui mereu pe locul doi, atunci îți trăiești a șasea viață. Sufletul tău este deja pregătit să dea ceea ce a primit din abundență în trecut. Această viață va fi petrecută învățându-i pe alții, ajutându-i și dându-le tot ce poți. 

7. Ultima viață


A șaptea viață este cea în care ești deasupra problemelor lumești și trivialităților. Viața ta se concentrează pe căutarea a ceva mai mare decât tine.
Dacă te simți detașat de banalitatea vieții, dacă nu suporți dramele de zi cu zi și lucrurile banale pentru care se luptă oamenii, atunci te afli în ultima viață. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod