Când pleacă o femeie puternică, nu există cale de întoarcere

O femeie puternică poate să plece oricând din viața oricui. Aceasta nu este o femeie obișnuită. Atunci când cineva o enervează, nu stă să vadă mai departe ce se poate întâmpla.
Nu se va simți devastată și nu va plânge după nimeni prea mult timp. Nu va arăta cu degetul pe nimeni și nu va învinui partenerul pentru greșelile din relație. Nu îl va forța pe acesta să rămână cu ea, deoarece o femeie puternică știe că separarea este inevitabilă în unele momente în viață, iar acesta este motivul pentru care este atât de puternică. Iată de ce nu poți întoarce din drum o femeie puternică!

De ce nu există cale de întoarcere când pleacă o femeie puternică?


O femeie puternică își va lăsa partenerul și îl va încuraja să renunțe la relație. Dacă acesta decide să renunțe primul la relație, ea îi va respecta decizia, deoarece înțelege că orice persoană merită să fie fericită și împlinită.
O femeie puternică știe și că viața merge mai departe și că va supraviețui acestei despărțiri, deoarece este familiară cu procesul. Ea a trebuit să se despartă de multe ori în viața ei de oamenii pe care i-a iubit, așa că nu mai lasă pe nimeni să fie sursa unică a fericirii și împlinirii sale emoționale.

O femeie puternică știe că afecțiunea și atenția sunt lucruri care nu ar trebui cerute de la alți oameni, deoarece dragostea adevărată ar trebui să fie ușoară și simplă. O femeie puternică știe că oamenii potriviți vor fi mereu lângă ea.
Iar dacă cineva decide să plece, înseamnă că nu a fost persoana potrivită pentru ea. Este, de asemenea, conștientă de faptul că un sfârșit reprezintă un nou început și nu îi este frică să o ia de la capăt.

Este o femeie curajoasă, care ar prefera să se ridice ca o pasăre phoenix din cenușă și să își deschidă iar inima în fața iubirii decât să își plângă de milă. Este o persoană care crede în iubire și care nu va permite nimănui să-i distrugă speranțele și visurile.

Pe lângă toate aceste lucruri, absența partenerului o va împinge de la spate și o va inspira să-și atingă obiectivele.
Nu numai că va supraviețui despărțirii, ci va crește mai puternică și își va duce visurile la capăt. Această femeie nu va ruga pe nimeni să se întoarcă în viața sa, ci se va concentra pe ea. Se va iubi mai mult. Se va ierta și va merge mai departe.

Pentru că un lucru este clar - atunci când această femeie decide să plece și să își ia la revedere, nu mai este cale de întoarcere. Iar dacă într-o zi partenerul se răzgândește și își dă seama că o vrea înapoi în viața sa, va fi prea târziu, deoarece aceasta deja va fi trecut peste.
Pentru că o femeie puternică întotdeauna merge mai departe. Nu se blochează niciodată în trecut. 
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Axel pe 20 Aug 2018, 01:08
    Adio vs la revedere

    „atunci când această femeie decide să plece și să își ia la revedere, nu mai este cale de întoarcere” Mi se pare corect: atunci când această femeie decide să plece și să își ia ADIO, nu mai este cale de întoarcere Dacă spune „la revedere”, revedere înseamnă că se vor revedea, poate că se întoarce.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod